Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Padurea Copiilor te cheama la o mini-olimpiada!

0

La cea de-a IV-a editie a Triathlon Challenge poti participa la probe demne de o adevarata Olimpiada si in acelasi timp sustii cauza Padurea Copiilor! Inot, ciclism sau alergare, individual sau in echipa poti participa la urmatoarele probe in mijlocul naturii: proba olimpica individuala, stafeta olimpica, proba sprint individuala, stafeta sprint, proba supersprint individuala.

Sportivii pot sustine plantarea si ingrijirea Padurii Copiilor prin strangerea de donatii de la prieteni, colegi, rude etc. Donatia minima pe care v-o propunem este de 70 de euro, din care 20 reprezinta costuri organizatorice, iar cei minim 50 euro reprezinta plantarea si ingrijirea a cel putin 50 de puieti. Sportivii care sustin aceasta cauza nu mai platesc taxa de inscriere.
Fiecare sustinator va primi cate un tricou tehnic personalizat, va avea posibilitatea de a se implica in sesiunile de plantari de toamna sau primavara ale Padurii Copiilor si va avea la dispozitie echipa de voluntari ViitorPlus pentru asistenta si sustinere in ziua evenimentului.

Va puteti inscrie sa sustineti Padurea Copiilor completand acest formularAtentie! Nu este nevoie sa va mai inscrieti pe site-ul Triathlonului!

Triathlon Challenge va avea loc la Bucuresti, in weekend-ul 25-26 august si va avea startul si finish-ul in Parcul Herastrau, zona Debarcader-Pavilionul H. Este o intrecere organizata de SmartAtletic in care oricine, de la copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, pana la sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii isi pot testa indemanarea, rezistenta si limitele facand miscare in aer liber.

Mai multe informatii despre probe aici.

 

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.