Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

OZB.RO: Romanian bookstore Carturesti, nominated at London Book Fair’s 2018 Excellence Awards

0

Romanian bookstore chain Carturesti has been shortlisted for the Bookstore of the Year Award at the 2018 Excellence Awards of the London Book Fair.

Carturesti Carusel was opened in 2015, in a historical building – the house of the famous Chrissoveloni family. The bookstore has 1,000 sqm and six floors. The Carturesti chain, controlled by Nicoleta Dumitru and Serban Radu, has more than 20 bookstores across the country, each with its unique architectural and design concept.

Sursa: ozb.ro

FOTO: Cosmin Dragomir, Carturesti-Carusel

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.