Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Optimist. Organizat. Inovativ. Flexibil. Hotarat. Vizionar. Motivational.

0

Optimist. Organizat. Inovativ. Flexibil. Hotarat. Vizionar. Motivational. La ce te gandesti cand vezi insiruirea de mai sus? Nu iti cunoastem raspunsul, insa, ele sunt, in opinia specialistilor, calitatile liderului unei echipe de succes.

 –

Trebuie sa admitem ca inevitabil suntem mereu parte a unei echipe. La facultate sau la serviciu, cu prietenii sau cu familia formam un grup condus de un lider formal sau informal care  precum  antrenorul unei echipe sportive seteaza strategia dupa care va juca echipa. Liderul echipei are un impact crucial asupra membrilor acesteia. El isi motiveaza colegii si are mereu in minte imaginea de ansamblu a obiectivului pentru care toti muncesc. De asemenea, un bun lider nu uita niciodata ca echipa lui este definitia a ceea ce reprezinta.

 

Daca esti deja liderului unei echipe sau iti doresti sa devii un lider autentic vino si afla cum sa-ti construiesti echipa invingatoare participand la LEADERS Education

Te poti inscrie la: www.leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/ pana in data de 3 Mai 2012, pentru editia desfasurata in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti.

Aceasta este un program complex de dezvoltare in materie de leadership pentru studenti, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Fiecare sesiune de training este organizata in jurul unui concept distinct, care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor si la formarea lor ca viitor lideri ai Romaniei. Programul aduce, pe langa informatiile teoretice oferite intr-o maniera profesionista, si o latura practica in care lideri romani din diverse arii de activitate (cultura, afaceri, medicina), le prezinta studentilor modul in care au reusit sa creeze echipe, sa faca performanta, sa inspire oameni sau sa aduca progresul.

Partenerii programului sunt: Pfizer, Ascendis, Flanco, MedLife, Hostway, ACCA, Publica si Benq.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.