Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Opera Comică pentru Copii pregătește trei seri pline de momente magice, la iubitul eveniment NOAPTEA VRĂJITOARELOR pe 23, 24 și 25 octombrie

0

NOAPTEA VRĂJITOARELOR LA OPERA COMICĂ PENTRU COPII

Opera Comică pentru Copii pregătește trei seri pline de momente magice, la iubitul eveniment NOAPTEA VRĂJITOARELOR. Pe 23, 24 și 25 octombrie te invităm să îți pregătești cea mai frumoasă costumație și să pătrunzi în lumea fantastică a poveștilor de pe Calea Giulești 16. Momentele de magie și iluzionism vor transforma curtea OCC într-un loc plin de mister.

Personajele negative din spectacolele Operei Comice pentru Copii – vrăjitoare, regine, pirați și animale fantastice își dau întâlnire pe Scena Mare din grădină. Împreună au pregătit pentru micii și marii spectatori reprezentații scurte și extrem de dinamice, pline de culoare și neprevăzut! Printre personajele acestor seri se regăsesc – ,,Fantoma de la Operă”, Vrăjitoarea din ,,Hansel și Gretel”, Vrăjitoarea Zug Zag din ,,Micuța Dorothy”, Mama vitregă și ,,Alba ca zăpada”, lupul din ,,Scufița Roșie” și pirații din ,,Peter Pan”.

Biletele se pot achiziționa online, cu doar 10 lei: https://www.bilete.ro/noaptea-vrajitoarelor/

CINEMA PE ACOPERIȘUL OCC

De asemenea, programul filmelor continuă pe acoperișul OCC, cu producții speciale, care vin în completarea activităților din curte:

  • Vineri, 23 octombrie, ora 19:30 – Familia Addams

  • Sâmbătă, 24 octombrie, ora 19:30 – Coraline

  • Duminică, 25 octombrie, ora 19:30 – Maleficent

Până weekendul viitor, te așteptăm la Cinema pe acoperișul OCC și în acest weekend:

  • Vineri, 16 octombrie, ora 20:00 – Incredibilii

  • Sâmbătă, 17 octombrie, ora 20:00 – Anastasia

  • Duminică, 18 octombrie, ora 20: – Frumoasa și Bestia

Bilete disponibile exclusiv online: https://eventbook.ro/festival/kinodiseea?page=2

ACTIVITĂȚI DE TOAMNNĂ ÎN CURTEA OCC

Ca distracția să fie completă, toate activitățile vor fi specifice anotimpului curent: Labirintul Toamnei, ateliere de sculptat dovlecei, grădina cu plante carnivore, grădina cu fluturi exotici, Școala de Șoferi OCC, Stage Academy, Express OCC, Râu cu Bărcuțe, Plimbări cu Căluțul și alte surprize.

Program: Vineri – 17:00 – 21:30 / Sâmbătă și duminică – 10:00 – 14:00 și 17:00 – 21:30

Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție. Publicul va beneficia de măsurile de prevenție necesare în această perioadă, simțindu-se în siguranță. Este obligatorie purtarea măștii, acoperind nasul și gura. Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului și i se va pune la dispoziție dezinfectant.

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, este prima instituție care și-a început activitatea la sediul din Calea Giulești 16, oferind spectacole în aer liber, respectând conduita socială în vigoare pentru această perioadă, astfel încât în fiecare weekend din această vară vor fi prezentate, pe cele două scene amenajate în curtea interioară a instituției 20 de titluri diferite. De asemenea, Opera Comică pentru Copii a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, începând cu data de 9 martie 2020. De altfel, a și lansat aplicația Opera Copiilor (https://app.operacomica.ro/), unde sunt disponibile deja 30 de spectacole și zeci de emisiuni produse în exclusivitate de echipa Operei Comice pentru Copii. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, „Magazinul OCC”, tururile „În Spatele Cortinei”, „Escape Room”, „Games Room”, „Petrecere de ziua de naștere”, „Aventura Parc”, „Abonamente”, „Voluntariat”, aplicația „Opera Copiilor”, „Căpșunariul Copiilor”, campania „Alo, Opera Copiilor?” , traseul „Madagascar” etc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.