Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Opera Comică pentru Copii (OCC) deschide astăzi (20 noiembrie), la ora 18:00 Primul Târg Online de Crăciun exclusiv pentru Copii din lume, povestedecraciun.net!

0

PRIMUL TÂRG ONLINE DE CRĂCIUN PENTRU COPII

Opera Comică pentru Copii (OCC) deschide astăzi (20 noiembrie), la ora 18:00 Primul Târg Online de Crăciun exclusiv pentru Copii din lume, povestedecraciun.net! Prin transmisiunile live, jocurile și atelierele propuse, Opera Comică pentru Copii aduce în casele copiilor activitățile pe care în mod normal instituția le desfășura la sediu, în cadrul Târgului Poveste de Crăciun. Pe site-ul dedicat târgului copiii vor descoperi un adevărat tărâm magic, plin de surprize care mai de care mai plăcute.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor, auzim des îndemnul de a fi mai buni, mai generoși, mai atenți cu cei din jurul nostru și, dacă-mi este îngăduit, „mai” prezenți în viețile celor care contează pentru noi. În ceea ce privește echipa Operei Comice pentru Copii, prezența noastră a fost neîntreruptă în viața celor care contează pentru noi, adică a spectatorilor noștri de pretutindeni, indiferent de situație. Ne pregătim de o nouă etapă în care bucuria va fi la ea acasă. În luna martie am adus spectacolul la tine acasă, prin aplicația Opera Copiilor, astăzi aducem Târgul „Poveste de Crăciun” în casele fanilor noștri. V-am pregătit o sumedenie de surprize la primul Târg de Crăciun Online pentru Copii din lume și vă îndemn, desigur, să fiți alături de cei dragi și de Opera Comică pentru Copii.” mesajul sopranei Felicia Filip, directorul general al Operei Comice pentru Copii

Opera Comică pentru copii propune jocuri de sezon, ateliere realizate în direct cu Spiridușii Moșului, întâlniri live cu Moș Crăciun și cu colindători, Poșta lui Moș Crăciun, spectacole extraordinare, dintre care 3 premiere filmate chiar în aceste zile, radio și calendar Madrigal de Advent, concursuri zilnice și multe alte surprize la care poți participa din confortul și siguranța casei tale, în special în serile geroase de iarnă. În rândurile care urmează, vei descoperi doar câteva dintre jocurile de pe site, cu care sigur te vei distra alături de întreaga familie!

Patinoarul copiilor de la Târgul „Poveste de Crăciun” este mereu special și una dintre cele mai iubite atracții. Anul acesta Moș Crăciun a decis să-și arate măiestria de patinator și să te pună și pe tine la treabă. Ți-ai lustruit patinele?

Bătaie cu bulgări. Una dintre cele mai îndrăgite activități de iarnă îți este acum la îndemână fără să-ți mai înghețe degetele în mănuși. Însă mâinile îți vor fi ocupate făcând ce-ți place, ești gata să începi jocul?

Derdelușul elfilor. Urcă pe podiumul Târgului „Poveste de Crăciun”, adunând cât mai multe puncte în coborârea pe cel mai mare derdeluș pe care l-ai văzut vreodată. Elfii din poveste sunt toată ziua la săniuș alături de ursuleții panda care abia așteaptă să se distreze copios alături de tine.

Copca lui Moș Crăciun. Una dintre surprizele pregătite pentru tine la Târgul „Poveste de Crăciun” este acum un joc distractiv și o provocare să fii cel mai bun! Ajută ursul polar să găsească drumul spre Târgul „Poveste de Crăciun” obținând cel mai mare scor și provoacă-ți prietenii să facă la fel.

Pârtia de schi. OCC ți-a pregătit o pârtie de schi virtuală pe care te poți antrena fie că știi să schiezi, fie că nu. Ești pregătit? Pârtieee!

Memory Quest. Hai să-ți testezi memoria printr-o misiune simpatică. Reni, brazi de Crăciun, cadouri, prăjiturele, elfi și multe alte surprize te așteaptă să le descoperi. Antrenează-te și pregătește-te să-ți testezi abilitățile!

Ținutul puzzle-urilor. Care a fost cel mai mare puzzle pe care l-ai făcut până acum și cât timp ți-a luat să-l termini? Te încumeți să ne luăm la întrecere? Pe povestedecraciun.net găsești puzzle-urile de toate dimensiunile și pentru toate vârstele, fii sigur că vei afla cel puțin unul care să te pună în dificultate. Și ce satisfacție vei avea după ce va fi gata!

Drumul zăpezii – Care este cel mai mare bulgăre de zăpadă pe care l-ai făcut vreodată? Un decor perfect de iarnă, poteci bătătorite de copii, nămeți uriași și gustul fulgilor de nea sunt ingredientele unei vacanțe reușite de iarnă.

Labirintul de gheață. Aici se află o provocare pentru toți cei care cred că au un bun simț de orientare în spațiu. Hai să-ți testezi memoria vizuală și să te și distrezi în timp ce te rătăcești în labirintul de gheață.

Așadar, toată iarna te vei putea distra pe povestedecraciun.net!

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență din 9 martie 2020, prima instituție culturală cu aplicație mobilă proprie, cu spectacole și emisiuni originale, apoi prima care a dat startul spectacolelor din 1 iunie 2020, odată cu prima zi când acestea au fost permise, prezentând 100 de reprezentații până la finalul lunii octombrie, iar acum se adaptează din nou, realizând prima ediție a Târgului „Poveste de Crăciun Online” și găsind soluții pentru ca toți copiii, mici și mari, să simtă și anul acesta adevărata atmosferă a Sărbătorilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.