Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

OPEN CALL: Relief caută cele mai bune trupe de teatru tânăr din țară

0

Laboratorul de teatru tânăr RELIEF deschide înscrierile pentru cea de-a treia ediție, care va avea loc între 9-13 mai la Teatrul Excelsior din București. Vor fi selectate cele mai bune cinci trupe de teatru din țară – a șasea fiind Atelierul de teatru, aleasă în urma participării la IDEO IDEIS 2017 -, care vor lua parte la un laborator de teatru tânăr, centrat pe experiment și învățare.

Se poate înscrie orice trupă de teatru din țară formată exclusiv din liceeni, cu o componență de minimum doi membri și un coordonator major. Trupele se pot înscrie cu unul sau mai multe spectacole, cu condiția ca fiecare dintre acestea să aibă minimum două personaje și o durată între 30 și 50 de minute.

În cadrul RELIEF trupele își vor prezenta spectacolele cu care au fost acceptate și în paralel vor lucra cu regizori de teatru, muzicieni și coregrafi pe un text din opera dramaturgului I. L. Caragiale, urmând ca la final să prezinte momentele lucrate într-un eveniment special, pe scena Teatrului Excelsior.

Pentru înscriere, coordonatorul trupei trebuie să completeze formularul de înscriere http://relief.teatrul-excelsior.ro/inscrieri-2018/  până pe 31 martie 2018, ora 17:00.

Atenție! Înscrierea presupune și o filmare de 10-15 minute cu cele mai relevante momente din spectacolul înscris. Toate detaliile referitoare la condițiile de înscriere se găsesc în regulamentul Relief.

Organizatorii asigură transportul, cazarea și masa trupelor pe toată perioada laboratorului.  

Cele cinci trupe participante vor fi alese de comitetul de selecție Relief, format din Maria Rotar, Director Executiv Relief și membri ai Asociației T.E.T.A, Andreea Cristina Borțun (regizor), Alexandru Ion (actor), Lavinia Cioacă (scenarist) și Carmen Dumitrescu (manager cultural).

RELIEF este un eveniment organizat de către Teatrul EXCELSIOR, în parteneriat cu Asociația T.E.T.A (organizator al festivalului Ideo Ideis).

Pentru mai multe informaţii:

http://relief.teatrul-excelsior.ro/

www.facebook.com/laboratorelief

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.