Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ochelari gratis pentru copii în București

0

Ochelari gratis pentru copii în București,

Lent Optik este partener afiliat al proiectului ”CLAR – pentru COPII”

In perioada 2020-2021 Lent Optik este partener afiliat al proiectului ”CLAR – pentru COPII” derulat de ASSMB și Primăria Municipiului Bucureşti, contribuind cu rame și lentile la confecționarea ochelarilor de vedere pentru beneficiarii proiectului.

 

Campania socială a fost lansată pe 18 mai de către Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și oferă un sprijin financiar de 500 lei pentru 4000 de copii cu vârsta de până la 17 ani și domiciliul în București.

Înscrierile beneficiarilor au început pe 18 mai și se desfășoară online, pe site-ul dedicat proiectului – http://clar.assmb.ro (la Secțiunea „Înscriere în proiect”). Pentru a beneficia de serviciile oferite de cabinetele Lent Optik, beneficiarii trebuie sa selecteze din formularul de inscriere unul dintre cabinetele Lent Optik București:

Cabinet Drumul Taberei, Strada 1 Mai nr 15 , bloc C3 , parter sector 6 (la intersectia dintre strazile 1 Mai si Sibiu)

Cabinet Berceni, Soseaua Giurgiului nr. 118 bloc 12, parter (vis-a-vis de piața Progresul).

”Ne-am alăturat proiectului ”CLAR – pentru copii” din dorința de a veni în sprijinul  părinților în această perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi. Cele două cabinete Lent Optik implicate în proiect sunt situate în cartiere mari din București, ușor accesibile, oferind posibilitatea de a achiziționa ochelari și rame gratis în cadrul proiectului tuturor părinților din București, indiferent de sectorul în care locuiesc. Folosim o aparatură performantă cu care putem să diagnosticăm multe probleme patologice iar în cazul problemelor mai grave îi direcționăm pe pacienți spre centrele de oftalmologie. Pentru a putea beneficia de sprijinul financiar oferit de Primăria București este suficient ca solicitanții să completeze formularul de înscriere de pe site-ul ASSMB și să respecte condițiile proiectului”, a declarat Marian Stoican, manager Lent Optik.

Despre proiectul CLAR – pentru COPII

Proiectul social este desfășurat în perioada 2020 – 2021 începând cu 18 mai 2020 de către Primăria București prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Cabinetele Lent Optik sunt unități afiliate ale proiectului iar beneficiarii campaniei sunt copiii cu vârsta de până la 17 ani, cu domiciliul stabil sau viză de reședință în Municipiul București, obținută cu cel puțin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare în cadrul proiectului. Totodată, pentru înscrierea în program solicitanții trebuie să aibă recomandare medicală de la oftalmolog.

 

Despre Lent Optik

Lent Optik cuprinde o echipă de specialiști în executarea de ochelari pentru vedere, consultații oftalmologice, eliberări rețete, determinarea dioptriilor, ochelari de soare, ochelari de calculator, accesorii și reparații specifice. Toate produsele și serviciile companiei sunt controlate și evaluate după un plan bine stabilit anterior.

În perioada 2012-2019, Lent Optik a derulat mai multe campanii sociale oferind consultații oftalmologice gratuite locuitorilor din sute de localități din toate zonele țării. În urma investigațiilor din cadrul campaniilor, participanții au primit recomandări și rețete specifice către centrele de oftalmologie pentru corectarea problemelor mai grave.

Contact:

Telefon: 0743 678 100 / 0733 316 232 / 0730 519 593

Email: comunicare@lent-optik.ro

Website: www.lent-optik.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.