Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oamenii Dreptății | 10 ani de Lideri pentru Justiție

0

O sală de teatru. 24 de vorbitori. Zeci de conversații.
Lideri pentru Justiție urcă pe scenă.

Sursa: aici.

”Oamenii Dreptății” este un eveniment complex care aduce în fața publicului 24 de momente irepetabile, povești puternice spuse prin discursuri, muzică, teatru sau film. Vor urca pe scenă avocați, notari, procurori, judecători, jurnaliști, regizori de film, antreprenori, activiști civici sau elevi, membri și prieteni ai comunității Leaders for Justice (LfJ). Toți cred în puterea exemplului și a lucrurilor făcute din convingere pentru mai mult bine în jur.

Poveștile lor converg spre nevoia de dreptate în toate accepțiunile ei. Dreptatea este echilibru, echitate și respectarea drepturilor fiecăruia dintre noi. O societate dreaptă înseamnă libertate de exprimare, mai multă educație și o viață mai bună pentru oameni.

Lăsați-vă surprinși, dați-vă voie să zâmbiți, trăiți emoția momentului, reflectați asupra poveștilor și lecțiilor de viață care vor fi dezvăluite pe scenă. Oamenii buni privesc întotdeauna în sus!

Toate fondurile strânse din bilete vor fi donate Asociației LiderJust.ro pentru proiectul de educație juridică în licee, ”RespectEducation Academy”.

Evenimentul promovează demnitatea umană, dreptatea, libertatea de exprimare, ascultarea activă și reflecția constructivă.

Titlurile momentelor și numele vorbitorilor vor fi dezvăluite treptat, în zilele și săptămânile următoare.

Un produs al Comunității Lideri pentru Justiție.

Program: 09:30 Deschidem ușile | 10:00 Partea I (Teatrul Elisabeta) | 11:30 Pauză de conetare (Sala Oglinzilor) | 12:00 Partea a II-a (Teatrul Elisabeta) | 14:00 Bufet și socializare (Sala Oglinzilor)

Locație: Teatrul Elisabeta (Bd. Elisabeta, nr.45, etaj 1)
Organizator: KAS Rule of Law Programme South East Europe & Asociația LiderJust.ro
Beneficiar: proiectul RespectEducation Academy

Bilete: Eventbook, early-bird 25 lei (până pe 20.11) și 30 lei (până pe 7.12)

Grafică: Vlad Stanciu, avocat
Foto & video: Romeo Bosna
Concept: Doru Toma, coordonator program și comunitate Leaders for Justice

La eveniment vor fi făcute fotografii iar momentele de pe scenă vor fi înregistrate. Comunitatea LfJ va publica materialele video pe Facebook și YouTube, va stoca și va folosi pe viitor pozele.Evenimentul public ”Oamenii Dreptății” celebrează primii 10 ani de existență a comunității Lideri pentru Justiție, care astăzi înseamnă 190 de membri din toate profesiile juridice, peste 20 de proiecte de schimbare în justiție și societate, grupuri de lucru pe probleme reale din sistem, experiență împărtășită și modele de leadership autentic în instituții, organizații sau companii.

www.lideripentrujustitie.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.