Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O zi până la Confruntarea Greilor

0

Echipa YouthBank dorește să invite bucureștenii la meciul demonstrativ Confruntarea Greilor, mâine, 26 ianuarie, la Sala Rapid, ora 16:00.

 

Mircea Badea și Victor Ciutacu vor intra pe terenul de baschet pentru a susține programul YouthBank București alături de două echipe de liceeni, în cadrul meciului intitulat Confruntarea Greilor.

Mă bucur că niște copii cu astfel de preocupări au apelat la noi. Și mor de satisfacție că Mircea Badea a acceptat imediat să mi se alăture. Ne e drag de ei și, până la urmă, ne-aducem aminte și noi de vremurile când chiar eram tineri și entuziaști, nu veșnic tineri și acriți ca astăzi.” (Victor Ciutacu)

Competiția nu se limitează doar la jocul sportiv – cele două echipe alături de cei doi lideri, sunt provocate să motiveze publicul pentru a câștiga și titlul de “echipa care adună cele mai multe donații”. Urne speciale se vor afla la dispoziția spectatorilor pentru a face o donație pentru echipa preferată!

Confruntarea Greilor

Spectatorii se vor putea înscrie și la un concurs de aruncări cu mingea la coș de la linia de 3 puncte. Premiile puse în joc sunt o minge de baschet semnată de Mircea Badea și Victor Ciutacu și două vouchere în valoare de 100 lei, valabile în rețeaua de magazine sportive Dream Sport. Detalii despre concurs pe pagina www.youthbank.ro/tombola.

Te invităm așadar pe 26 ianuarie, ora 16:00, la Sala Polivalentă a Clubului Rapid din Calea Giulești numărul 18, pentru a lua parte la un eveniment făcut de tineri pentru tineri. Accesul în sala se va face începând cu ora 15:00.

Pentru a asigura o bună desfășurare a evenimentului, spectatorii nu vor avea acces în incinta Sălii Rapid cu obiecte contondente, mâncare, băuturi alcoolice sau alte băuturi în recipiente de plastic tip PET. Aparatele de fotografiat profesionale (cu obiectiv detașabil) sunt permise doar în cazul prezentării unei legitimații de presă.

Biletele pot fi cumpărate pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor Dream Sport până pe data de 25 ianuarie sau de la Sala Rapid în ziua evenimentului, începând cu ora 15:00.

Cei care nu reușesc să ajungă la eveniment, dar doresc să susțină programul YouthBank București, pot să facă o donație completând formularul online de pe pagina www.youthbank.ro/doneaza.

Fondurile realizate în urma vânzării de bilete și a donațiilor vor fi utilizate pentru susținerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din București.

——————–

Youth bank 2011Asociația pentru Relaţii Comunitare a inițiat în România în anul 2006 programul YouthBank și coordonează o rețea națională de parteneri dedicați dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii și standarde. În prezent, programul se derulează în: Alba Iulia, Baraolt, București, Cluj-Napoca, Iași, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timișoara și Tîrgu-Mureș.

Programul a câștigat titlul de “Cel mai bun proiect educațional al anului 2010” la Gala Premiilor în Educație și Premiul pentru „Cel mai bun proiect de voluntariat în domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in 2011.

Mai multe despre programul și activitățile echipei YouthBank găsiți pe site-ul www.youthbank.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.