Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O Săptămână de muzică clasică la metrou

0

 Ong-ul Arta nu muşcă cu susținerea Metrorex vă oferă o săptămână muzicală, în cadrul ediției a-3-a a proiectului“Festivalul de muzică clasică la Metrou”, ce îşi propune să ofere clipe de relaxare călătorilor, ajutându-i să evadeze din monotonia cotidianului, și, de asemenea, să promoveze tineri artiști români, adaugând valoare culturală unui spaţiu public important, metroul din Bucureşti.

Peroanele a celor mai tranzitate stații: Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate și Piaţa Victoriei 1 vor deveni ”săli de spectacole”, în perioada 10-14 noiembrie 2014, în intervalul 17.30-19.00, prilej cu care vă veți delecta cu o serie de concerte de muzică clasică, susţinute de către tineri artişti de la Opera Română sau studenţi şi masteranzi ai Universităţii Naţionale de Muzică. Nu vor lipsi nici momentele artistice inedite, precum: desen, pictură, ilustrație, salsa,  dans contemporan sau, în premieră, balet clasic.

Ca și noutăți faţă de ediţiile precedente vom include difuzarea unui  program de muzică clasică prin plasmele de la metrou, în perioada 03 – 30 noiembrie 2014,  o oră dimineaţa, de la 07:30  la 08:30  și o expoziție foto post proiect cu cele mai emoționante expresii ale spectatorilor, între 24 noiembrie și 8 decembrie 2014, în stația Unirii 1.

afis oficial

Parteneri : Banca Româneasca, Schwarzkopf, Borsec, F64, Ingenium Media, 24FUN, eva.ro, Blitztv, ele.ro, weart, getlokal, IQads, Ziarul Ring, Urban Things, Editura Litera, Magic Fm, Orașul meu, Modernism, 121.ro, Ceașca de cultură, România Pozitivă, B365.ro, Webcultura.

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural din România, ce are ca obiective încurajarea consumului de produse culturale și apropierea publicului de universul creativ și promovarea comunității de tineri artiști din diverse domenii.

www.artanumusca.ro

facebook.com/artanumusca.ro

contact@artanumusca.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.