Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O oră cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks care va răspunde întrebărilor în cadrul unei transmisiuni online

0

Julian Assange la Frontline Club Bucharest

O oră cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks care va răspunde întrebărilor în cadrul unei transmisiuni online. Evenimentul, organizat de Frontline Club București în parteneriat cu gândul.info, va avea loc marți, 19 mai, începând cu ora 17:30.

unnamed

Frontline Club București și gândul.info vă invită la un dialog cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks. Assange va fi în direct prin intermediul unei transmisiuni online și va răspunde întrebărilor timp de o oră, dialogul fiind moderat de Claudiu Pândaru, director editorial gândul.info și Andrei Luca Popescu, jurnalist gândul.info.

Julian Assange este un celebru jurnalist australian, fondator și redactor-șef al site-ului WikiLeaks, care publică documente secretizate provenite din scurgeri de informații. Assange este investigat în Statele Unite din anul 2010, după ce WikiLeaks a publicat o serie de documente militare și diplomatice secrete. Jurnalistul a primit azil politic din partea autorităților ecuadoriene în anul 2012, fiind găzduit și în prezent de Ambasada Ecuadorului din Londra. Pentru activitatea sa în cadrul WikiLeaks, Julian Assange a câștigat multiple premii internaționale pentru jurnalism, fiind considerat un promotor al libertății presei și jurnalismului de investigație.

Întrebări pentru Julian Assange se pot pune pe pagina de Facebook Frontline Club Bucharest dedicată evenimentului.

Discuția cu Julian Assange va fi urmată de proiecția filmului „1971”, prezentând cazul real al unui grup de activiști pentru pace, care publică documente secrete compromițătoare despre unele acțiuni ale FBI.

Claudiu Pândaru are o experiență în presă de 17 ani. Și-a început cariera la RFI, a continuat-o la Pro TV, unde a coordonat departamentul politic și a fost co-realizator al emisiunii “După 20 de ani”. În prezent, este director editorial al Mediafax Grup.

Andrei Luca Popescu are o experiență în jurnalism de 10 ani. A lucrat ca reporter special la CotidianulRomânia Liberă și Gândul, acoperind subiecte de investigație și reportaj. În 2011, a acoperit la Cairo revoluția din Egipt. A fost desemnat „Tânărul jurnalist al anului 2007”, la categoria Actualitate-Reportaj, de către Fundația Freedom House.

Eveniment organizat de Frontline Club Bucharest și gândul.info.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.