Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O noua serie a Scolii de vara de Actorie – cu actrita Smaranda Caragea.

0
O noua serie a Scolii de vara de Actorie – cu actrita Smaranda Caragea.

Scoala de vara de Actorie in perioada 6-11 august

Carismatica actrita Smaranda Caragea va sustine, in perioada 6-11 august, la Fundatia Calea Victoriei, o noua serie a Scolii de vara de Actorie.
Va propunem sase zile in care ne deconectam, ne imaginam si aplicam. Vom invata cum sa ne folosim mai bine calitatile si apitudinile pentru a ne simti mai bine in societate, in intimitate, dar si pe scena.

In lumea in care traim, suntem mereu constransi sa ne purtam intr-un anumit fel. Omul societatii de astazi amageste si se amageste prin ipostazele pe care si le asuma zilnic: in familie, la birou, pe strada etc. Dar daca ar incerca sa se redescopere?

„Scoala” noastra de vara este menita sa-i faca pe participanti sa uite ca sunt „oameni mari”, sa uite ca au responsabilitati covarsitoare si sa se ocupe de cunoasterea lor, dincolo de rolurile sociale pe care sunt obligati sa si le asume zilnic.

Non-actorul este acea persoana care incearca sa se cunoasca prin intermediul teatrului. Este o persoana curioasa si deschisa oportunitatilor. Orice om este capabil sa transimta mai mult decat stie si este constient ca poate transmite. Pentru ca in spatele oricarei vorbe se afla gandul, ceea ce trebuie sa invatam cu totii este cum sa il clarificam si cum sa il folosim ca suport pentru mesajul pe care vrem sa il transmitem.

Workshop-ul nostru intensiv se va finaliza cu un mic spectacol, iar temele intalnirilor vor fi:

Luni 6 august, Sedinta 1: Cunoastere, dezinhibare, relaxare, concentrare, respiratie si elemente de dictie.
Marti 7 august, Sedinta 2: Formarea grupului, comunicare si exprimare, concept. Impartirea textelor
Miercuri 8 august, Sedinta 3: Exercitii pentru creativitatii, improvizatie, lectura text, analiza text.
Joi 9 august, Sedinta 4: Incalzire, repetitie, dezvoltare, ridicare scene
Vineri 10 august, Sedinta 5: Incalzire, repetitie Spectacol.
Sambata 11 august, Sedinta 6: SPECTACOL.
Fiecare sedinta va dura cca 2h si jumatate.

Lector: Smaranda Caragea
Data incepere: 6 august 2012; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 6, frecventa zilnica (6, 7, 8, 9, 10, 11 august)
Cost: 300 ron (include si organizare spectacol); Cost redus: 270 ron
Loc: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.