Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O nouă întâlnire Ora de Management la Şcoala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” din Bucureşti

0

Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) continuă seria evenimentelor Ora de Management cu o nouă lecţie deschisă care va avea loc joi, 28 februarie 2013, ora 13:00, la Şcoala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” din Bucureşti. Evenimentul îi va avea ca invitaţi pe Rodica Săvulescu, cadru didactic al SNSPA şi fost copywriter la Leo Burnett & Target şi pe Rareş Mocanu cadru didactic al SNSPA şi fost brand manager şi key account manager la Romtelecom.

Ora de Management este un proiect adresat elevilor de liceu din clasele a XI-a şi a XII-a prin care aceştia au ocazia de a interacţiona cu profesionşti din lumea de business. Proiectul se va derula anual şi constă într-un mix de prelegeri cu durata de 60 de minute şi formatul unor lecţii deschise, în care se vor aborda subiecte de actualitate şi de interes. Pentru anul scolar 2012 – 2013, proiectul lansează o ofertă de 2 prelegeri, ce pot fi susţinute, la cerere, în licee din Bucureşti şi din ţară: Business adevărat şi Brandurile tinerilor.

ora de management

Prima lecţie deschisă, care a avut loc la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti, a fost un succes, având în vedere numărul mare de elevi prezenţi şi entuziasmul lor faţă de temele discutate. Florina Pînzaru, decanul Facultăţii de Management, declară:

Am fost încantată de reacţia elevilor din Sava, au pus întrebari documentate şi foarte interesante. Ne aşteptăm la aceeaşi atmosferă şi la următoarele evenimente.

Proiectul este susţinut de BCR şi îi are ca parteneri media pe Inspire Business.

Mai multe informaţii despre proiectul Ora de Management puteţi accesa pe site-ul www.orademanagement.ro sau pe pagina de facebook  www.facebook.com/OraDeManagement.

 

Facultatea de Management din cadrul SNSPA este una dintre cele mai dinamice instituţii din ţară. Misiunea sa este de a pregăti viitorii lideri din România, prin antrenarea lor în evenimente speciale, prin încurajarea implicării lor în proiecte din cele mai diverse, prin oferirea unor oportunităţi de a discuta şi învăţa de la cei mai buni profesionişti din domeniu.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.