Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O lume mai bună șade în mâinile tale. Dă-i viață! – eveniment de lansare a platformei Fă Bine!

0

Visăm la o lume în care fiecare dintre noi contribuie la mai binele tuturor, în care fiecare cetățean se implică în rezolvarea problemelor comunității din care face parte, în care fiecare om se apleacă asupra durerii celui de lângă el pentru a-l ajuta.  Fiindcă atunci când tuturor ne pasă, fiecare dintre noi va fi mai fericit.

Cu acest vis și cu multă încredere am început activitatea in luna ianuarie a acestui an și de atunci am creat câteva acte de magie împreună cu partenerii noștri ONG-uri, companii, voluntari și donatori individuali.

În data de 23 octombrie, incepând cu ora 18,30 la Librăria Cărturești Verona din București sărbătorim ce am realizat până acum și ne deschidem pentru toate faptele bune pe care urmează să le manifestăm în viitor.

Te invităm să te alături nouă in această sărbătoare, să interacționezi și să te lași inspirat (inspirată) de:

Irina Sorescu, cea care face magie la MamaPan – Brutaria cu maia
Mariana Ciuca, zâna bună a Asociația „Aura Ion”
Tudorache Petre, spiriduș voluntar al Fundația Viață și Lumină
Alexandra Voinea, spiridus voluntar pentru copiii care vor să învețe programare

Fiecare dintre aceste persoane a ales sa transforme viețile celor pe care îi intâlnește în experiențe fericite. Și vor împărtăși cu noi despre activitățile în care se implică, despre motivația lor și despre resursele pe care le folosesc pentru a face mult bine.

Apoi îți vom face un tur virtual al instrumentelor pe care Fă Bine! ți le oferă astfel încât să poți acționa și tu mai facil și cu impact augmentat.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.