Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O călătorie prin mentalul colectiv românesc / Formaje #4

0

Revista Formaje lansează numărul 4

Launch Party@nou9 // 19 ianuarie

Formaje celebrează diversitatea exprimării, ideilor şi formelor pe care le aliniază în numărul 4 al revistei pătrate. Lansarea în spaţiu are loc sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 9PM, la nou9 (bd. Aviatorilor 9).

Evenimentul va fi animat de experimentele sonore ale ansamblului de intrumente de suflat Improvisat, show-ul Karpov not Kasparov şi de ritmurile celor de la Casetofoane şi Younkarls.

Coperta_sh_webNoul număr Formaje îţi propune o călătorie prin mentalul colectiv românesc, văzut prin filtrul unor artişti care contribuie, inevitabil, la transformarea lui. Pe film, PVC, pânză, vagoane, hârtie sau pereţi, în linii sau litere. De la poezie la street art şi grafică, de la pictură la fotografie sau film, operele opresc timpul pentru a expune trăiri, personale sau observate, care ne conturează identitatea într-un moment specific.

Regizorul Paul Negoescu povesteşte, într-o discuţie relaxată, despre confuzie, globalizare şi ifluenţa lor asupra generaţiei sale, criticul Erwin Kessler aduce aminte despre importanţa documentării prezentului în înţelegerea lui, iar Silent Strike vorbeste despre poziţionarea sa pe scena electro la noi şi de afară.

Pentru realizarea Formaje #4 au contribuit: Andrei Becheru, Radu Belcin, Allan Dalla, Irina Florea, Alain Gavriluţiu, Anai Greog, 438 Hall, Alexandru Iatan, Kero, Erwin Kessler, Alexandra Maftei, Andra Matzal, George Mocanu, Dorotea Momir, Paul Negoescu, Alina Negoiţă, Adrian Oprea, Marian Pîslaru, Codrin Platon, Ovidiu Platon, Mircea Popescu, Alina Rizescu, Silent Strike, Mihnea Simiraş, Cezar Şomîtcă, Bogdan Ştefănescu, Vlad Ioan Tăuşance, Cristiana Tăutu, Roman Tolici ş.a.

Formaje Artfiles este un manifest bilingv (română/engleză) de 160 de pagini pentru arta contemporană românească, veridică şi nealterată. Proiectul aduce în antenţia publicului o serie de lucrări care pun în lumină, imagistic sau conceptual, manifestări ale culturii, subculturilor sau contra-culturilor. Exprimarea liberă, originalitatea, diversitatea instrumentelor şi încurajarea initiaţivei artistice sunt numai o parte din principiile urmărite în selectarea artiştilor ce vor contribui la indexarea fişierelor de artă Formaje. De asemenea, revista doreşte să combată prejudecata conform căreia arta este produsă de grupuri elististe şi consumată tot de către acestea.

Facebook event

Afis Lansare Formaje 4 Media net

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.