Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Numai veşti bune! 15% Reducere la şcolile de vară de la Fundația Calea Victoriei

0

Fii printre primii participanţi la cursurile Fundației Calea Victoriei în luna August şi bucură-te de oferta de 15% reducere!

Trebuie doar să alegi ce curs îţi place din lista de mai jos şi să îl achiţi în perioada 18-25 iulie. Avem pentru tine Pictură pe Sticlă, Storytelling, Machiaj, Astronomie, Mistică, Scriere Creativă, Actorie şi multe altele. Bonus: oameni faini, săli de curs spaţioase într-o casă cochetă din centrul oraşului şi resurse inepuizabile de bună dispoziţie.

scoli de vara 2018

Săptămâna 6 – 12 august:

Săptămâna 13 – 19 august:

Săptămâna 20-26 august

Săptămâna 27 august – 2 septembrie

Toate şcolile de vară se desfăşoară la noul sediu al Fundaţiei Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1.

Te poţi înscrie la contact@victoriei.ro, menţionând atelierul ales.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 18-25 iulie. Reducerea se aplică la cost vechiul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.

ilustraţie de Alina Marinescu

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.