Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noptea Alba a Bucurestiului, 19 septembrie 2009

2

noaptea-albaA treia ediţie a Nopţii Albe a Bucureştiului se va încheia chiar de ziua oraşului. Printre altele, teatrele şi muzeele vor fi deschise iar publicul bucureştean va putea savura câteva creaţii artistice internaţionale de excepţie. Pregătim hăinuţele, ghetele şi prietenii de-o noapte în oraş!  Aparatele de fotografiat sunt un „must have”!

„Din 2007 Bucureştiul a devenit membru al Clubului Nopţilor Albe ale Europei alături de Roma, Madrid, Paris, Bruxelles şi Riga. Succesul înregistrat în 2002 de evenimentul Noaptea Albă a Parisului a antrenat şi alte metropole europene în organizarea propriilor nopţi albe în care sărbătoarea generală se instalează pentru o noapte pe străzile capitalei.” conform site-ului arcub.ro

foto Florin Ghindă, Noaptea Albă a Bucureştiului 2008)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. avatar

    Cu aparatele de fotografiat, mai putin… Nu stiu ce frenezie aberanta i-a cuprins pe toti directorii de la muzee, inclusiv la Muzeul Satului, ca nu te mai lasa nimeni sa faci poze fara sa le dai bani. O tampenie! Am mers la Zilele Culturii Japoneze ls Muzeul Satului, deci la un eveniment anuntat in presa si m-am trezit ca niste cucoane care beau cafele si mancau covrigi pe langa casele muzeului si erau angajate ale acestuia, au strigat la mine: ‘N-acveti voie sa pozati cu aparat profesional! Va trebuie aprobare de la directiune”. Asa ca s-ar putea sa va treziti cu astfel de interdictii cretine si sambata. Nici in bisericile vechi nu poti poza fara aprobare de la popa de acolo. Ba iti trebuie si aprobare de la Directia Patrimoniu. Alta aberatie in conditiile in care fotografii veniti cu o nunta au pozat fara probleme si biserica respectiva. Asta s-a intamplat duminica trecuta, la Biserica Rusa. Am mers la ONG Fest, am intrat si in biserica (mi-a fost in drum) si am vazut ca daca esti ‘cu nunta” n-ai probleme… Si aproape peste tot e asa.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.