Noi spectacole de comedie la Improteca și The Pub

0

Asociația Improteca, în colaborare cu Unfortunate Thespians, vă așteaptă în perioada 20-29 ianuarie 2023 la o serie de spectacole ce se desfășoară în cadrul unui proiect de schimb cultural aparut din dorința de promovare și susținere reciprocă.

Proiectul inițiat de Asociația Improteca are ca scop sprijinirea teatrelor independente și promovarea diversității culturale în sectorul artistic independent. Prin această inițiativă ne arătăm solidaritatea către multe proiecte frumoase, realizate în sectorul independent. În timpul pandemiei și chiar și după, multe teatre au avut de suferit, numărul spectatorilor s-a redus semnificativ. Cu toate astea, sunt încrezător că promovarea spectacolelor de calitate va contribui la creșterea numărului de spectatori. E important să ”ne lăudăm” cu ce știm să facem mai bine.”, spune actorul și improvizatorul Andrei Bratu, fondatorul teatrului Improteca.

Cele șase spectacole speciale vor putea fi urmărite la The Pub și Teatrul Improteca după următorul program:

The Pub – Universității, Bulevardul Regina Elisabeta, Nr. 9, București

  • Vineri, 20 ianuarie 2023, ora 19:30 – Pain7ed Scenes, spectacol de comedie improvizată și pictură live

  • Sâmbătă, 21 ianuarie, ora 19:00 – Mai dulce ca mierea (texte de I. L. Caragiale)

  • Duminică, 22 ianuarie, ora 19:00 – Jurnal Fără Iubit – One Woman Show

Teatrul Improteca, str. Comănița, nr. 9, București

  • Vineri, 27 ianuarie 2023, ora 19:30 – Ghinionul

  • Sâmbătă, 28 ianuarie, ora 19:00 – Femeia ca un Câmp de Luptă

  • Duminică, 29 ianuarie, ora 19:00 – Cum am dresat un Melc pe sânii tăi

Improteca este un teatru înființat în noiembrie 2018, din dorința unui grup de entuziaști de a explora, promova și cultiva fenomenul de improvizație teatrală. Găzduiește cele mai bune spectacole de gen, cursuri de improvizație și teatru clasic.

The Pub – Universității este un pub cu un concept unic, un hub cultural ce gazduiește atât spectacole de teatru, cât și concerte. Odată cu spectacolul Pain7ed Scenes de vineri, 20 ianuarie 2023, The Pub inaugurează Sala Nouă, un spațiu dedicat spectacolelor de teatru.

Biletele sunt puse în vanzare pe www.iabilet.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.