Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea One man show-ului: Patru povești de viață spuse cu limbă de aur

0

În Culise te invită marți, 21 aprilie, la o nouă noapte cu tematică specială – Noaptea One Man Show-ului. În atmosfera artsy și underground din Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev 25), spectatorii se pot delecta cu patru spectacole-povești de viață, care scot la lumină forța actorului de pe scenă.

cheia succesului

Patru personaje din lumi diferite, cu limbi de aur, vin în fața ta să-ți spună povești ascuțite despre viață. O să auzi idei nebunești și dureros de amuzante despre nedreptate socială, setea de îmbogățire și lipsa de scrupule, despre o libertate închipuită și deșertăciunea existenței, despre visuri și idealuri. În cadrul Nopții One man show-ului vor fi prezentate următoarele spectacole:

 

Moscova-Petuski este un spectacol de teatru cu umor trist și metafizic, care spune povestea lui Venichka – un rus intelectual alcoolic, care călătorește cu trenul de la Moscova la Petuski pentru a-și vizita iubita și fiul. În lungul drum spre locul speranței, Kostea bea și filozofează cu umor despre viață, despre Rusia, despre America, despre slujba lui de brigadier, despre zădărnicia existenței. I se întâmplă multe lucruri interesante, călătoria lui fiind o aventură inițiatică, un drum spre autocunoaștere. După un text de Venedikt Erofeev, cu Richard Bovnoczki, în regia lui Theo Herghelegiu.

Actorul este o comedie care îți arată o față mai puțin cunoscută a acestei meserii – atunci când proiectele întârzie să apară, actorul se transformă într-un om lipsit de scrupule și face orice să supraviețuiască și să-și continue menirea. Iar spectatorii nu pot decât să se amuze de absurdul situației! Bazat pe textul ”Telegrama”, al lui Aldo Nicolaj, cu Alex Vlad, în regia lui Cristian Bajora.

Cheia Succesului este un one woman show teribil de amuzant, care spune o poveste despre drumul sexului frumos spre o carieră în film. Viața fetelor e grea, iar viața fetelor care vor să joace în filme e și mai grea. Dar Raluca nu se plânge, Raluca învață, Raluca e ascultătoare, Raluca exersează, Raluca e înțelegătoare, Raluca râde, Raluca nu se supără, Raluca e încântătoare. De ce? Pentru că Raluca are… CHEIA SUCCESULUI și nu se sfiește să o arate tuturor. În regia Danei Voicu, cu Raluca Botez, după o idee de Alan Bennett.

O seară cu BG este un spectacol răscolitor care te face să te întrebi ”ce sens au toate lucrurile astea din jurul tău?”, ”de ce îți dorești tot timpul mai mult și mai mult de la viață și câte compromisuri ești dispus să faci ca să-ți atingi idealul?”. BG e omul cu adevărat liber, pe care trebuie să-l întâlnești pentru a-ți da seama că libertatea ta e închipuită și că ușor, ușor cu toții ne afundăm în mizerie. Dar totul este tratat într-o manieră atât de amuzantă că vei fi surprins ca poți să râzi la asemenea anormalități. Regizat de Cristian Bajora pe un text de Theo Herghelegiu, cu Ionuț Iftimiciuc.

Intrarea la eveniment este 50 lei, iar rezervarea este obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.