Noaptea Designerilor azi, 18 mai 2024 la Casa Universitarilor București

0

Noaptea Designerilor va avea loc în data de 18 mai la Casa Universitarilor București (str. Dionisie Lupu nr. 46) in intervalul orar 16:00-24:00. 

Expozitia aflată la a cincea ediție în programul Noaptea Muzeelor va reuni creatori de frumos din toate domeniile artei vizuale. 

Tema evenimentului din acest an este „Amalgam”. Suntem un amalgam de sentimente, cunoștințe, experiențe. Felul în care sunt transpuse în artă este diferit în funcție de personalitatea fiecărui artist. Expoziția quiz te îndeamnă să contempli, să pătrunzi în universul artistului și să descoperi pe cont propriu esența. La fiecare spațiu expozițional însă te va aștepta și un interviu scris, realizat de AnaMaria Kovalciuc – jurnalist independent cu artistul. Vei putea să te autoevaluezi, să te verifici cât de bine ai reușit să înțelegi opera și fundamentul care a stat în spatele ei. 

Preț de câteva ore veți putea admira exponatele ce vor străluci în casa monument istoric de secol 19. Așa cum v-am obișnuit deja la edițiile anterioare, vom avea un moment magic de muzică live la ora 20:00. 

Artiști ce vor expune la Noaptea Designerilor ediția 5: Diana Roman, Andreea Stoian, Antoaneta Tica, Oana Roșca, Lorenzo Heel, Otilia Toma, Cătălina Tomescu, Aida Sandu, Gabriela Iuhasz, Mihaela Sirbu.

Intrarea este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.