Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Natura la microscop

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la modulul Şcolii de Vară intitulat „Natura la microscop”, care se desfăşoară în perioada 25 – 29 iulie 2016, în Sala Atelier a Muzeului.

Nu ai nevoie de un laborator de ultimă oră pentru a cerceta lumea din jurul tău! Tot ce îţi trebuie este un microscop! Cu ajutorul acestui instrument nelipsit din viaţa unui cercetător vei putea analiza în cele mai mici detalii organismele care te înconjoară. Descoperă împreună cu noi lumea minusculă a creaturilor din grădină, felul în care acestea se mişcă şi se hrănesc, plantele şi structurile ciudate pe care le dezvoltă, folosind instrumente optice precum lupa, binocularul şi microscopul – adevăraţii „ochi” ai cercetătorilor.

Scoala de vara 2016

Vino la modulul de microscopie al Şcolii de Vară de la Muzeul „Antipa” susţinut de către Larisa-Bianca Cojocaru şi Mihaela Isabela Vadana sub coordonarea Dr. Ana-Maria Krapal, pentru a explora îndeaproape vieţuitoarele invizibile pentru ochiul liber cu ajutorul instrumentelor ştiinţifice reale. Vino să afli ce este de fapt un microscop şi felul în care acesta funcţionează. Îl vei putea utiliza pentru a observa în cele mai mici detalii organismele din jurul tău.

Pregăteşte-te pentru experimente care te vor ajuta să înţelegi cum „funcţionează natura”! La sfârşitul acestui modul vei privi lumea cu alţi ochi!

Cursul care se desfășoară zilnic între orele 10:15 și 12:30 se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, iar taxa de participare este de 150 lei/persoană sau 250 lei/2 frați.

Înscrierea participanților se poate face pe adresa de e-mail: info@antipa.ro.

Parteneri media: EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, IQool, Grădinite.com, GoKID.ro, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mămica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.