Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Moonlight Breakfast pe scena plutitoare a Dâmboviței

0

Sâmbătă, 28 iulie, Academia Rowmania continuă seria de concerte programate pentru vara aceasta pe Dâmbovița în fața Bibliotecii Naționale, cu trupa Moonlight Breakfast, care ne invită la dans, de pe o scenă plutitoare, cu mixul urban care îi caracterizează: Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing.

Concertul Moonlight Breakfast începe de la ora 20:00 și poate fi ascultat de pe mal sau de pe apă; din caiac, canoe, de pe placa de SUP sau chiar de pe plută, iar echipa Academiei Rowmania poate pune la dispoziție canotci și SUP-uri doritorilor. Încălzirea o va face de la ora 17:00 Mo Fayah, care va învârti platanele în ritmuri energice de electro-funk.

Încă din 2011, band-ul Moonlight Breakfast a pornit în forță pe scena muzicală, Cristina (Cristi), Bazooka și Adiță fiind invitați în deschiderea unora dintre cele mai mari concerte de pe scena autohtonă a ultimilor ani. Muzica celor trei artiști a traversat granițele României, formația fiind invitată la evenimente evenimente ca festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci (2014) sau la aniversarea a unei decade de la aderarea României la Uniunea Europeană, prin Institutul Cultural Român din Praga.

Detalii despre concertul de sâmbătă găsiți aici: https://www.facebook.com/events/273095463454612/

Academia Rowmania încurajează practicarea sporturilor pe apă, iar în 2018 își propune să transforme un segment al Dâmboviței într-o apă navigabilă, demonstrând bucureștenilor că se pot bucura de un colț de natură, chiar în inima marelui oraș, între două artere de intensă circulație rutieră.

Din iunie și până în octombrie, Asociația Ivan Patzaichin și SupAcademy România vă așteaptă la Academia Rowmania, în fiecare seară, de luni până vineri, după 17:00, iar în weekenduri de dimineața până seara, pe râu lângă Biblioteca Națională, la plimbări cu canotca și cu placa de SUP. La final de săptămână sunt organizate lecții de vâslit și SUP, competiții sportive, concerte pe scena plutitoare, seri de teatru și film.

Pe perioada verii, Kaufland România pune la dispoziția publicului care vizitează Academia Rowmania, în fața Bibliotecii Naționale, zone de relaxare pe pontoane plutitoare, dându-i ocazia să ia pulsul citadin de la suprafața râului, pentru că orașul se simte altfel de la nivelul apei.

Pentru a afla programul evenimentelor, urmăriți paginile de Facebook RowmaniaPatzaichin, AcademiaRowmania și Kaufland.

Academia Rowmania powered by Kaufland este un proiect al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 și SupAcademy România în parteneriat cu Biblioteca Națională a României, Ministerul Culturii și Identității Naționale și Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement, cu sprijinul: DC Communication, Apele Romane, Societatea Română de Radiodifuziune și BucureștiFM. Proiectul este continuarea inițiativei DâmbovițaSmart 2015 – Dâmbovița, râul inteligent al Bucureștiului, spațiu public pentru cetățeni.

www.facebook.com/RowmaniaPatzaichin

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.