Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MONO.future // MONOMER: Future Prospects About Old Habits

0

Joi, 24 iunie, începând cu ora 18:00, la Centrul Național al Dansului București (CNDB) are loc MONO.future, un eveniment imersiv curatoriat de echipa proiectului MONOMER: Future Prospects About Old Habits.

𝗠𝗢𝗡𝗢.𝗳𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲 este un dar din viitor către trecut, cu scopul de a înțelege mai bine prezentul.

Link eveniment – https://www.facebook.com/events/201839778348924/?ref=newsfeed

Când suntem împreună putem crea și imagina o nouă versiune a noastră, în care ne confruntăm împreună fricile. Ne putem sprijini unul pe altul cu ajutorul mișcărilor corpurilor noastre. Nu e doar mișcarea cea care ne modifică constant: suntem minte, corp și suflet, mereu în continuă transformare, depășindu-ne constant limitele proprii și colective.

𝗠𝗢𝗡𝗢.𝗳𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲 este un eveniment imersiv, în care viitorul are nevoie de corpul tău!

Concept: Alina Tofan

Live act music: Shokima, FilipLongfellow

Performers: Alina Tofan, Vlad Benescu

New media artists: Alexandru Claudiu Maxim, Vlad Grigore, Ioana Buraga

Comunicare vizuală & PR: Ioana Buraga

Artist fotograf: Georgiana Vlahbei

Evenimentul face parte din proiectul cultural MONOMER: Future prospects about old habits, un proiect de investigație coregrafică a corpului în perioada de lockdown. Proiectul este derulat de Asociația Macaia și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

📡SOCIAL MEDIA

Instagram: http://www.instagram.com/monomer.future

Facebook: https://www.facebook.com/monomer.future

Soundcloud: https://soundcloud.com/monomer-future

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.