Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Modern Dad’s Challenges, editia 5: Echilibrul copil – tehnologie

0

Tehnologia a evoluat considerabil, iar o data cu ea si modul in care ne raportam zi de zi la viata, in relatia de cuplu sau fata de copiii de nostri. Cei mici ne vad cum butonam concentrati in fata ecranelor, ca vorbim la telefon, scriem, citim sau ne uitam la filmulete, reactionam la reclame, fotografii sau alte materiale video.

Prin intermediul nostru, ei au invariabil acces, inca din primele luni de viata, la tehnologii, dispozitive, aplicatii care pot fi adevarate unelte educative in dezvoltarea lor, dar pot reprezenta si pericole care nu sunt deloc de ignorat. Aici intervine rolul nostru, de parinti, care trebuie sa isi asume niste responsabilitati si sa gaseasca o cale prin care sa imprieteneasca copilul cu tehnologia, dar in acelasi timp sa stabileasca niste limite, adaptate varstei si nivelului de dezvoltare al celui mic.

Pe 15 noiembrie, de la 18.30, la Hotel International din Bucuresti discutam despre “Echilibrul copil-tehnologie, la cea de-a 5-a editie Modern Dad’s Challenges,  alaturi de urmatorii invitati:

  • Georgiana Rosculet, Psihoterapeut si Coordonator programe educationale Ora de Net: „Provocarile parintilor in era digitala”;

  • Lucia Radu-Simota, Digital Learning Designer: „Programul digital al copilului: cand, cat si cu ce efecte?”;

  • Daniel Rogoz, Fondator Kinderpedia: „Gadget-uri si aplicatii utile pentru parinti si copii”.

Parintii de astazi cresc copii digitali, cu abilitati digitale si foarte inteligenti si receptivi la tot ceea ce tine de tehnologie. Ei trebuie sa faca fata la multe provocari, trebuie sa tina pasul cu evolutiile din domeniu si sa se adapteze. Tot parintii sunt cei care trebuie sa decida legat de programul digital al copilului.

Ce tip de emisiuni si programe este in regula sa urmareasca cel mic?  Cat de des si cate minute poate sta in fata ecranului? La aceste intrebari, dar si la multe altele, invitam tatii si viitorii tati sa afle raspunsul la editia a 5-a a Modern Dad’s Challenges.

Inscrierea se face completand formularul de pe blogul Frunzaresc.eu – http://bit.ly/2xo19qL . Locurile sunt limitate (100 de participanti), iar participarea este gratuita.

Brandurile care s-au alaturat la aceasta editie si vin cu multe suprirze pentru participanti sunt: Orange Romania, Nestle Incepe Sanatos Creste Sanatos, ErFi Romania,  Motorola Romania, DALB – Creator de frumos, Clubul Yves Rocher, Carti cu zumzet, magazinele Next.

Sunt alaturi de noi si o serie de parteneri media, carora dorim sa le multumim: Radio Itsy Bitsy, Revista Baby, Sfatulparintilor.ro, RomaniaPozitiva.ro, Asociatia SAMAS, Kinderpedia, Oradenet.ro, Jurnalulunuitata.ro, Artistu.ro, Tatistaacasa.net, Mamicaautentica.ro,  Laurafrunza.com, Pricopie.com,  Zanascutecel.ro, revelatiideparinte.ro, Annazidezi.com, Styleandthecity.ro, Solonaria.ro, Mamide2.com, Sebababy.ro, Supermamici.com, Johannasburg.ro, Unsoideblog.ro, Teavasilescu.ro, Rozsaunu.ro, Laurabucur.ro, Danaganja.ro, Super-Mami.ro, Revelatiideparinte.ro, Gossipme.ro, Go-big.ro,  Ancasdiary.com, Zecelucruri.ro, Meritopoveste.ro, Lullaby.ro, eustiu.ro, adndefemeie.com, Jurnalulcopilului.com, Planetamami.com, suntmama.com, Mamapentrudoi.ro, Mamacudichis.ro, Bebeh.ro, Mamapetoc.ro, Zonamov.com, Styleandthecity.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este initiat de Frunzaresc.eu si realizat si implementat cu agentia de publicitate Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe pagina de Facebook Modern Dad’s Challenges –      https://www.facebook.com/ModernDadsChallenges/.

Despre Frunzaresc.eu: Blog generalist, cu informatii despre experiente personale, despre viata de femeie activa si mamica implicata, dar si despre evenimente educative si campanii sociale.

Despre Creative Energy Corner: agentie de publicitate ce ofera servicii de PR, Social Media, blogging campaigns & evenimente.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.