Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mesteri din 11 intreprinderi sociale, din 7 judete isi vor expune produsele

0

Targul Intreprinderilor Sociale de la Sat

Fundatia Soros va invita joi, 9 mai, intre orele 15:00 si 18:30, la Targul Intreprinderilor Sociale de la Sat.

Brasov 2Mesteri din 11 intreprinderi sociale, din 7 judete vor expune produsele pe care le realizeaza, la sediul Fundatiei Soros ( Bucuresti, str. Caderea Bastiliei nr. 33, la doi pasi de Piata Romana).

Puteti admira si achizitiona produse realizate din lemn, metal, cosuri de nuiele, stergare, icoane pe sticla, traiste, confectii textile.

Totodata, veti avea ocazia sa urmariti demonstratii de indemanare sau chiar sa participati la realizarea de cosuri impletite din nuiele, la sculptarea lemnului, la modelarea fierului.

Oamenii din sate va vor arata cum.

Suceava 1Si, chiar daca au trecut sarbatorile, va poftim sa gustati din painea de casa coapta pe vatra, cornuletele, cozonacii, muraturile, toate facute dupa retete traditionale.

Va invitam sa cunoasteti oamenii care au pornit aceste intreprinderi sociale, sa aflati de la ei cum lucreaza, ce greutati au, ce bucurii si cum participa la dezvoltarea comunitatilor din care fac parte, Scarisoara si Rosia Montana – judetul Alba, Dumbravita – judetul Brasov, Ciprian Porumbescu si Veresti – judetul Suceava, Trusesti – judetul Botosani, Luciu – judetul Buzau, Podenii Noi – judetul Prahova, Sarulesti, Dor Marunt si Dalga – judetul Calarasi.

Suceava 2

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.