Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Meditatie cu Daniel Claudiu Caragata

0

Meditatie cu Daniel Claudiu Caragata

Meditatie cu Daniel Claudiu CaragataIn meditatie autentica sistemele tale corporale vehiculeaza cele mai fine si mai puternice fluxuri de energie. Acesta este fundamentul sanatatii, al libertatii, al creativitatii si linistii. Acum, la început de an si în apropierea solstitiului este perioada în care practicile tale sunt bine sustinute de energiile stelare.

Orice altceva ai face, a fi TU însuti este esential. PRACTICA MEDITATIEI este singura modalitate de a scoate FIINTA la suprafata. Asa te apropii de adevarata linie a destinului tau ! Începand cu acest modul de trei întâlniri, esti intens sustinut în practica, explorezi tehnici si primesti informatii pentru a ajunge în starea în care perceptia realitatii se întregeste. Nici o problema nu se rezolva de la nivelul la care a fost creata. Priveste-ti gândurile! Extinde-ti perceptia, înnoieste-ti actiunea! Fii treaz în visul tau! Ai nevoie de privirea vulturului. Asta-ti va permite sa atingi dorintele tale cele mai înalte. Înalta energie care însoteste aceste trairi iti deschide caile si topeste blocajele de orice fel.

Sursa: aici.

Viata devine astfel un flux de evenimente însotite de claritate, creativitate, putere si liniste. Acum afli în ce fel si de ce este bine sa ai o practica meditativa; afli despre metodele ajutatoare, conexiunea între minte, energie si realitate. Apoi va mai exista un modul de practica de 10 întâlniri si înca unul de practica avansata si tehnici speciale care vor pregati o tabara de vara cu practica intensa.

Ne vedem la HERMITAGE pe datele de 12 ianuarie ora 19.30, 20 ianuarie ora 10.00 si 26 ianuarie ora 19.30. Fiecare intalnire dureaza cate 2 ore.

Sunt doar 15 LOCURI.

HARTA LOCATIEI O GASESTI AICI: http://www.hermitageurban.ro/contact

ÎNSCRIE-TE SI REZERVA-TI LOCUL PE FORMULARUL DE LA LINKUL URMATOR:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSethguuFZBVflGCR91pp4Xb3Vk52wu5LavGkGXfAchfonJQ/viewform

Detalii de contact:
soultechnologiescontact@gmail.com, WhatsApp/ 0721489302

COST PARTICIPARE:
Aceste trei întâlniri constituie un modul unitar în care se initiaza o practica progresiva. Ele nu pot fi achizitionate separat. 
Costul initial al modulului este de 270 lei pentru cele trei întâlniri. Îti oferim o prima întalnire GRATUITA asta înseamna ca vei plati doar 180 lei pentru toate trei. Plata se face la sfârsitul primei întâlniri. Datele si costul pentru urmatoarele module vor fi anuntate ulterior.

Organizator Daniel Claudiu Caragata:
Daniel practica meditatia si antrenamentul energetic de mai mult de 20 de ani. Abordeaza aceasta latura a cunoasterii dintr-o perspectiva întegratoare si scoate la suprafata conexiunile profunde dintre minte si corp, om, energie, societate si natura pentru a ajuta pe fiecare sa-si descopere un optim functional, pentru a se vindeca, si dezvolta pornind din contextul concret al vietii sale. Daniel a asezat sub umbrela conceptului SOUL TECHNOLOGIES practicile cele mai puternice pentru ca individualitatea fiecaruia sa se poata manifesta în deplinatatea fortelor sale.

Vino la HERMITAGE pe datele de 12 ora 19.30, 20 ora 10.00 si 26 ora 19.30 in IANUARIE 2018.
ÎNSCRIE-TE SI REZERVA-TI LOCUL PE FORMULARUL DE LA LINKUL URMATOR: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSethguuFZBVflGCR91pp4Xb3Vk52wu5LavGkGXfAchfonJQ/viewform

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.