Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

McCann WorldGroup România și Thiess Holding lansează McCann / Thiess Conferences

0

Prima conferință: AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson

McCann WorldGroup România și Thiess Holding lansează McCann / Thiess Conferences – o serie de conferințe pe teme de leadership, educație, sport și inovație, prin intermediul cărora publicul român va putea să afle cum este văzută lumea din perspectiva unor eroi mondiali.

McCann / Thiess Conferences se dorește a fi un proiect care să contribuie la îmbunătățirea performanței mediului de afaceri din România și la dezvoltarea personală a celor care își doresc o carieră managerială. Conferințele vor reuni personalități internaționale, care se vor afla în România în premieră, pentru a prezenta într-un mod unic subiectele de actualitate din domenii precum leadership, educație, sport și inovație.

 American Heroes - McCann Thiess Conferences

Primul eveniment din seria McCann/Thiess Conferences, intitulat AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson, va avea loc în 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00. În cadrul acestuia vor discuta despre leadership și determinare două personalități cu o carieră militară deosebită:

  • Robert O’Neill – Team Leader, Naval Special Warfare Development Group – cunoscut datorită afirmațiilor făcute în noiembrie 2014 conform cărora el este cel care l-a împușcat pe Osama bin Laden în timpul raidului de la Abbottabad din 2 mai, 2011, dar și datorită celor peste 400 de misiuni în cadrul cărora a deținut poziții de lider.
  • Scott Moore – US Navy SEAL Rear Admiral (ret.), Deputy Commander, Naval Special Warfare Command – care a coordonat echipele din timpul evenimentelor militare precum Desert Storm, Just Cause (Panama), ori a intervențiilor din Bosnia, Mogadishu, Haiti sau 9/11. Este fost comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), iar pe parcursul carierei a ocupat și pozițiile de Director of Counter-Terrorism la National Security Council, respectiv Deputy Director for Special Operations la Pentagon.

„Conferința American Heroes va fi o ocazie unică în viață de a-i vedea și asculta pe unii dintre cei mai influenți și valoroși oameni ai timpurilor noastre, cei care scriu istorie. Aceștia vor ilustra prin exemple proprii cât de important este să iei cea mai bună decizie atunci când nu ai voie să greșești.” – Bogdan Enoiu, Director General McCann WorldGroup România.

Mai multe detalii pe site-ul www.mccannthiess.com

Biletele vor fi disponibile în rețeaua Eventim, www.eventim.ro.

Bogdan Enoiu 2

Despre McCann WorldGroup România

McCann WorldGroup România este agenţia care se ghidează după principiul fondatorului său, Harry McCann: „O agenţie se dezvoltă mai repede dacă se concentrează mai degrabă pe creşterea business-ului clienţilor săi.” Astfel, McCann Erickson are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: The Coca-Cola Company, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, MasterCard Europe, Heineken, Kandia Dulce, Dedeman, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann București, Momentum, UM, McCann PR şi MRM Worldwide. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising, cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

Despre Thiess Holding

Thiess Holding a fost și este în avangarda evenimentelor și conferințelor ce i-au avut ca invitați pe unii dintre cei mai importanți lideri ai timpurilor noastre, precum Mihail Gorbaciov (fost Președinte al URSS), Richard Haass (Președinte al Council of Foreign Relations CFR), George Friedman (Președinte al Stratfor), Betsy Myers (COO Obama for America), Gen Michael Hayden (fost Director al CIA & Director al NSA).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.