Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Masa Rotundă „Educația în cifre 2018”

0

Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR), prin Grupul de Lucru „Educație” are plăcerea de a vă invita la o masă rotundă pentru a discuta rezultatele studiului „Educația în cifre 2018”, realizat intern, ce conține indicatorii-cheie și status-quo-ul sistemului de învățământ din România, din perspectiva mediului de business, într-un cadru deschis dialogului.

Agendă

09:30 – 10:00 Cafea și discuții

10:00 – 10:45 Prezentarea „Educația în cifre 2018” și a punctului de vedere al CDR

10:45 – 11:30 Sesiune de întrebări și răspunsuri

Concluziile și recomandările studiului vor fi prezentate de Măriuca Talpeș – Liderul Grupului de lucru Educație al CDR. Punctul de vedere al CDR va fi expus de reprezentanți ai grupurilor de lucru CDR: Dana Cavaleru și Simona Baciu.

Vor fi prezenți în sală o serie de experți și reprezentați ai mediului de afaceri care vor putea fi consultați și care vor răspunde la întrebările presei.

Vă rugăm să confirmați participarea până luni, 15 aprilie 2019, ora 17:00 folosind formularul de mai jos. Alternativ puteți trimite un mesaj reprezentantului CDR care v-a transmis invitația.

Confirmă participarea 

Despre Coaliția pentru Dezvoltarea României:

Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR), una dintre cele mai importante inițiative ale mediului de afaceri din România, reunește reprezentanți ai investitorilor români și străini în România și este condusă de un Consiliu Director format din președinții și vicepreședinții a opt asociații de business: Asociația Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Camera de Comerț Americană în România (AmCham), Camera de Comerț Franceză în România (CCIFER), Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK), Consiliul Investitorilor Străini (FIC), Romanian Business Leaders (RBL), Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) și Confederația Patronală Concordia (CPC). Coordonarea Coaliției este asigurată prin rotație de către unul din membrii Consiliului Director, pentru o perioadă de șase luni.

În cadrul CDR funcționează 13 grupuri de lucru formate din specialiști cu expertiză în domeniile Agricultură, Antreprenoriat, Educație, Energie, Fiscalitate, Fonduri Europene, Infrastructură, IT&C, Mediu, Muncă, Sănătate, Servicii Financiare și Turism. Grupurile de lucru sunt formate din profesioniști și personalități cheie din mediul de afaceri, care reprezintă atât capitalul autohton, cât și cel străin. Grupurile de lucru sunt concepute să ofere sprijin și asistență de specialitate miniștrilor de resort în special pentru formularea de politici publice care contribuie la creșterea competitivității economiei românești.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.