Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mărțișoare pentru un viitor mai bun. Copiii World Vision România contribuie la fondul de burse al proiectului „Vreau în clasa a noua”

0

Începând de astăzi, copiii din proiectele World Vision România vă așteaptă la Târgul Martișorului găzduit de Muzeul Național al Țăranului Român, cu mărțisoare realizate manual.

Până pe 1 martie, de la standul World Vision România veți putea achiziționa mărțișoare realizate manual prin tehnica quilling, accesorii confecționate cu migală din mărgele, precum și tablouri și felicitări care vestesc primăvara. De asemenea vizitatorii pot participa la ateliere de creație susținute de copiii din Consiliile Copiilor din Ialomita, coordonați de un reprezentant World Vision România.

Martisoare pentru un viitor mai bun

Toate fondurile care se vor aduna la Târgul Mărțișorului vor contribui la susținerea programului de burse „Vreau în clasa a noua”, care le oferă copiilor din mediul rural șansa de a-și continua studiile liceale.

Martisoarele au fost pregătite special pentru acest târg de copii cu vârsta cuprinsă între 12 și 16 ani,  toți membri în Consiliile Copiilor din Ialomița, în cadrul activităților derulate în cluburile copiilor. Aceștia au fost sprijiniți în munca lor de către părinți și voluntari World Vision România.

Mulțumim Muzeului Național al Țăranului Român pentru oportunitatea de a participa la cel mai mare târg tradițional al primăverii.

Vă așteptăm la Târgul Mărțișorului pentru ca împreună să aducem un zâmbet pe fețele copiilor de la sate!

***

Despre World Vision România

World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International prezent în aproape 100 de ţări din întreaga lume. World Vision România este o fundație creştină care desfaşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului. Fundația se concentrează asupra muncii cu copiii, familiile şi comunităţile, în scopul depăşirii sărăciei şi nedreptăţii. Inspirată de valorile creştine, fundaţia lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen. În 25 de ani de prezenţă în România, fundaţia a ajutat peste 500.000 de copii şi adulţi, în 400 de comunităţi din 8 judeţe.

World Vision România crede în dreptul la şanse egale pentru copiii de la sate şi de la oraş şi de aceea în comunităţile rurale unde este prezentă desfăşoară programe de dezvoltare comunitară pe termen lung cu focus pe educaţie şi reducera abandonului şcolar, sănătate şi protecţia copilului, agricultură şi dezvoltare rurală, angajament civic şi creştin. Copiilor li se facilitează astfel accesul la condiţii de viaţă mai bune prin dezvoltarea durabilă a comunităţii în care trăiesc. Proiectele sale se concentrează pe transformarea comunităţilor şi a membrilor acestora, pentru a realiza o viaţa implinită pentru fiecare copil.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.