Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Managementul conflictelor prin AIKIDO- workshop gratuit pentru adulți

0

Sâmbătă 12.03.2016, în intervalul 10,00-12,00 vă invităm la Shinri Dojo la o lecție deschisă cu tema rezolvarea conflictelor (varianta pacifistă) , armonie și echilibru prin Aikido.

aikidoVom discuta cu Andrei Samoil (antrenor de aikido și formator licentiat) despre gestionarea conflictelor, despre furie – de unde vine și ce o generează – și despre cum ne poate ajuta practica aikido să avem o viață mai echilibrată, mai puțin stresantă și mai împlinită.

În cadrul workshopului de două ore veți găsi o alternativă la reacțiile uzuale pe care le avem în situații de conflict, veți fi surprinși de cât de simplu este să vă poziționați corect și să ajungeți într-o stare de echilibru în raport cu cei din jurul vostru, toate acestea într-o atmosfera caldă, prietenoasă și deschisă.

Vom asista la demonstrații cu mâinile libere sau cu arme tradiționale și vom putea testa cele învățate încercând câteva tehnici de bază dar foarte eficiente.

Evenimentul este gratuit și este destinat persoanelor de peste 14 ani.

Ținuta recomandată – sport.

Locație: Sala de sport a Școlii Speciale nr 5, Str. Turturelelor 13 (zona Piața Alba Iulia).

Înscriere: Pentru a participa la eveniment este necesară înscrierea prealabilă online la acest LINK sau la telefon 0727830999 Ioana Samoil.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.