Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mai sunt doar cateva zile in care va mai puteti inscrie la cea de-a IV-a editie a Triathlon Challenge, in sprijinul cauzei Padurea Copiilor!

0

Mai sunt doar 7 zile in care va mai puteti inscrie la cea de-a IV-a editie a Triathlon Challenge, in sprijinul cauzei Padurea Copiilor! Inotatori, ciclisti si alergatori amatori sau profesionisti sunt invitati sa se intreaca in probe demne de o adevarata Olimpiada, desfasurata in mijlocul naturii.

Atentie! S-a produs o modificare in traseul competitiei: startul si finish-ul vor fi in Parcarea Bibliotecii Nationale a Romaniei, Piata Unirii.

Intrecerea, organizata de SmartAtletic si desfasurata in zilele de 25-26 august 2012, cuprinde probele: olimpica (individuala), stafeta olimpica, sprint (individuala), stafeta sprint, supersprint (individuala). Pe langa experienta sportiva, participantii au oportunitatea de a lasa un cadou naturii si generatiilor viitoare prin sustinerea proiectului Padurea Copiilor – proiect prin care asociatia ViitorPlus doreste sa creasca o padure in care fiecare copacel sa revina unui nou-nascut din Romania. Pana in prezent, au fost plantati 5000 de puieti, in localitatea Poroschia, judetul Teleorman.

Sustinerea cauzei Padurea Copiilor presupune strangerea de donatii de la prieteni, colegi, rude etc. Donatia minima pe care v-o propunem este de 70 de euro, din care 20 reprezinta costuri organizatorice, iar cei minim 50 euro reprezinta plantarea si ingrijirea a cel putin 50 de puieti. Sportivii care sustin aceasta cauza nu mai platesc taxa de inscriere.

Inscrierile se pot face pana la data de 21 august 2012 completand acest formular. Participantii inscrisi in sprijinul cauzei Padurea Copiilor nu mai trebuie sa se inscrie si pe site-ul competitiei.

Mai multe detalii despre inscrieri si eveniment gasiti aici sau despre beneficiile sustinerii cauzei Padurea Copiilor aici.

ViitorPlus va invita sa sustineti competitia Triathlon Challenge Bucuresti si cauza Padurea Copiilor si prin implicarea in activitati de voluntariat:

  1. Igienizarea malurilor raului Dambovita in zona de desfasurare a competitiei – 21 august 2012, in orarul 18:00 – 20:00;
  2. Logistica evenimentului (asigurarea traseului, interactiune cu participanti, distribuirea de materiale promotionale, reciclarea la standul ViitorPlus etc.) – 25 si 26 august 2012.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.