Mai sunt câteva zile până când te poți înscrie la Climathon Bucharest 2019 – un hackathon cu premii de 10.000 euro!

0

#Climathon2019  vine și la București 🇷🇴! Rezolvă provocările WWF-Romania și Urban Monkey într-un hackathon de 24 de ore pe 25 octombrie la Impact Hub Bucharest!

Mai sunt câteva zile până când te poți înscrie la Climathon Bucharest 2019 – un hackathon cu premii de 10.000 euro .  Înscrie-te singur sau în echipă și rezolvă temele propuse de WWF-Romania și Urban Monkey!

Hai să facem București-ul un oraș mai verde  și poți câștiga 5.000 de euro  dacă rezolvi provocarea adresată de Urban Monkey la Climathon Bucharest 2019!

Ești pasionat de tehnologie? Vrei să contribui la crearea de soluții digitale pentru transparentizarea proiectelor de infrastructură cu impact asupra mediului? Înscrie-te la Climathon Bucharest 2019 și poți câștiga 5.000 de euro dacă rezolvi provocarea lansată de WWF-Romania.

Înscrieri aici

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.