Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Luni, 4 iulie 2011, scurtmetrajele NexT vin la Institutul Cultural Român!

0

Scurtmetraje NexT @ ICR

Luni, 4 iulie 2011, ora 18.30, NexT aduce la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38) patru scurtmetraje americane şi unul belgian, inspirat de limbajul narativ și cinematografic de la Hollywood. Vor fi proiectate filmele: Pigeon: Impossible/ Porumbel: Imposibil, regia: Lucas Martell, Stardust, regia: Nicolas Provost, The lonely bliss of the Cannonball Luke/Euforia Solitară a lui Luke, omul-ghiulea, regia: Levi Abrino, Way up North/ În îndepărtatul nord, regia: Levi A. Taylor şi Euthanasia, regia: Adrian Grenier.

Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

Pigeon: Impossible/ Porumbel: Imposibil
S.U.A, 2009, 6’
Regia: Lucas Martell
Walter, un agent secret începător, se confruntă cu o problemă rareori explicată la orele de instructaj: ce e de făcut când un porumbel rămâne blocat înăuntrul servietei oficiale de multe milioane de dolari care controlează o bombă nucleară.

Stardust
Belgia, 2010, 20’
Regia: Nicolas Provost
Stardust este a doua parte a unei trilogii în care Nicolas Provost investighează granițele dintre ficțiune și realitate, filmând viața de zi cu zi cu o cameră ascunsă – de data aceasta în lumea cazinourilor din Las Vegas – și transformând imaginile într-un film de ficțiune, în care devine vizibil limbajul narativ și cinematografic hollywoodian.

The Lonely Bliss of the Cannonball Luke/Euforia Solitară a lui Luke, omul-ghiulea
S.U.A, 2007, 11’
Regia: Levi Abrino
Un om-ghiulea pe nume Luke se întoarce acasă într-un orășel din Pennsylvania ca să se lanseze înapoi în viața fostei iubiri Hannah și a fiicei ei Elise. Cu un final apoteotic, acest film este o odă dulce-amăruie adusă omului care nu e “cu picioarele pe pământ” decât atunci când se află în aer (filmul include cascadorii realizate de David Smith Sr., omul-ghiulea deținător de record mondial).

Way up North/ În îndepărtatul nord
S.U.A, 2008, 24’
Regia: Levi A. Taylor
În îndepărtatul nord este o poveste excentrică despre trădare și răzbunare plasată la ultima frontieră. Spusă pe acordurile muzicale ale trupei Rebuttals din Alaska, această comedie ambiţioasă te va face să te amuzi teribil.

Euthanasia
S.U.A, 2006, 17’
Regia: Adrian Grenier
Sam tocmai și-a luat permisul de conducere și, împreună cu prietena ei Becky, se aventurează într-o excursie cu mașina în afara orășelului lor natal. Cele două se bucură la maximum de sentimentul de libertate pe care excursia îl oferă, dar nu pentru mult timp: un accident cumplit le constrânge să se maturizeze prea repede. Acum ele sunt obligate să găsească o soluție pentru o situație de viață și de moarte.

Sursa: ICR.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.