Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Literatura Rulează revine cu ediţia a patra!

0

 Echipa AmDoar18Ani.ro a revenit după o scurtă pauză cu o nouă ediţie Literatura Rulează. Este vorba despre un eveniment dedicat lecturii, dar şi artei în general, care îşi propune să descopere dacă un roman este mai preţios în forma lui tipărită, sau transformat într-un film de succes.

 Literatura Rulează #4 - afiş

Încercând să răspundem la întrebarea “Este mai bună cartea, sau filmul?”, am dat naştere evenimentului care va aborda în cadrul acestei ediţii acţiunea romanului “Extrem de tare şi incredibil de aproape”. Nu vom încerca să impunem o părere personală participanţilor, ci vom ţine cont de un citat celebru care spune că “Books and movies are like apples and oranges. They both are fruit, but taste completely different”. Astfel că fiecare îşi va găsi propriile răspunsuri legate de temele abordate la finalul întâlnirii.

Şi pentru că evenimentul este unul care se adresează pasionaţilor de lectură, vor fi puse la dispoziţie două săptămâni pentru a se citi romanul ales. Pe 25 februarie va fi afişat un formular de înscriere, prin intermediul căruia doritorii vor demonstra că au lecturat cartea, sau că îşi doresc foarte mult să participe la Literatura Rulează şi astfel îşi vor rezerva un loc la eveniment.

Întâlnirea va avea loc pe data de 2 martie, în Literat Caffe (Str. Barbu Delavrancea 39), iar echipa AmDoar18Ani.ro, alături de Editura Litera, va pregăti o serie de surprize plăcute participanţilor. Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate şi în număr de 20. Rezervările se vor face în funcţie de numărul participanţilor care au reuşit să citească romanul ales. Dacă locurile se vor ocupa, ne vom rezervă dreptul de a opri înscrierile.

Pentru detalii legate de seria evenimentelor Literatura Rulează puteţi citi articolele de aici, sau puteţi trimite un email la contact[@]amdoar18ani.ro.

Proiect creat de amdoar18ani.ro/”AmDoar18Ani.ro, cu sprijinul HYPERLINK www.facebook.com/pages/Literat-Caffe;

Parteneri: HYPERLINK „http://isic-romania.ro/”ISIC România, HYPERLINK „http://litera.ro/”Editura Litera;

Parteneri media: HypeStreet.ro, Hyperliteratura.ro, LiterNet.ro, Sub25.ro, Feeder.ro, România Pozitivă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.