Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare de carte – „Pupăza din morții tei”

0

Cine a scris cartea?

Sunt Gabriel Dumitriu si cateodata scriu la Pupaza din Mortii Tei. Mare amator juvenil de povesti si basme, incerc reinterpretari partial amuzante, ancorate intr-o actualitate amuzanta complet.

Salut, sunt Pupaza din Mortii Tei si cateodata Gabriel Dumitriu mai scrie la mine fel de fel de prostii si glume si cate si mai cate trasnai sper sa va placa sunt foarte comice vorbeste lumea prin targ.

Ce contine volumul?

Aceasta CAPODOPERA este o colectie a o suta dintre cele mai bune povesti marca “Pupaza din Mortii Tei”, intre care o introducere in stil caracteristic, precum si cateva povesti nou-noute, care vor aparea exclusiv in carte.

Povestile au acum diacritice (nu cum scriam eu pe programul internet ca nebunu’) si au fost puse pe categorii (istorice, populare, spirituale etc.).

Unele povesti au fost imbunatatite, iar intregul continut a fost supus unor mici modificari, fara insa a se altera stilul, recunoscut la nivel mondial, al Pupezei.

Piesa de rezistenta consta intr-un numar de douazeci de ilustratii, realizate cu migala de catre maestrul Alexandrin Damascan.

Alte detalii

Volumul a fost lansat in Iasi (orasul in care locuieste autorul Gabriel Dumitriu) la sfirsitul anului trecut si ajunge acum pentru prima data la Bucuresti.

“Pupaza din Mortii Tei” – cartea se poate comanda online de pe site-ul pupazadmt.ro

Link-uri utile:

EVENT

https://www.facebook.com/events/175151539781878/

 

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=v4OqaRM2PZY&feature=youtu.be

SITE

http://pupazadmt.ro/

FB

https://www.facebook.com/pupazadinmortiitei/

AUTORI

https://www.facebook.com/gabriel.dumitriu.1

https://www.facebook.com/alexandrin.damascan

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.