Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare de carte: „Discursuri parlamentare”

0
Joi, 27 iunie, ora 19.00, va invitam la Hanul lui Manuc – sala de conferinte, la Lansarea volumului II „Discursuri parlamentare” (1919-1923), de Nicolae Iorga, editie prof. Georgeta Filitti.La acest eveniment intrarea este libera. 
Va asteptam cu drag,
Fundatia Calea Victoriei

Lansare de carte:

„Discursuri parlamentare” (1919-1923), de N. Iorga,

editor prof. Georgeta Filitti

Fundatia Calea Victoriei va invita joi 27 iunie, de la 19:00, la Hanul lui Manuc, la Lansarea volumului II „Discursuri parlamentare” (1919-1923), de Nicolae Iorga, editie prof. Georgeta Filitti.

Vor lua cuvintul prof. Valeriu Rapeanu, prof. Constantin Stere si prof. Georgeta Filitti.

„Discursurile lui Nicolae Iorga din aceasa perioada sint interesante pentru noi toti, avind in vedere faptul ca printre temele centrale se afla elaborarea Consitutiei si procesul de integrare a provinciilor istorice intr-un tot unitar ce formeaza România Mare.

Iorga este extrem de prezent in parlamentul României, dovedindu-se un om politic avizat si, foarte important, studiind cu mare atentie proiectele de legi in asa fel incit sa vindece statul roman de o boala cronica – modificarea permanenta a legislatiei.

Paleta interventiilor lui in parlament priveste textul Constitutiei si deopotriva organizarea bisericii, dotarea culturii, precum si sisteme de impozitare eficiente.” – G. Filitti

Lector: Georgeta Filitti

Data: 27 Iunie 2013; Ora:19:00

INTRARE LIBERA

Loc: Hanul lui Manuc – sala conferinta

Va puteti inscrie la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

fundatia calea victoriei

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.