Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare Concurs pentru Premiile „Drepturile Copilului” 2012

0

Pentru al doilea an consecutiv, Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) va acorda Premiile „Drepturile Copilului” unor persoane care au militat pentru Drepturile Copilului, care au luptat pentru respectarea acestora şi au contribuit la schimbarea vieţii copiilor.

Acest eveniment se va derula în cadrul proiectului Festivalul Drepturilor Copilului «Pentru cucerirea drepturilor noastre !» a III-a ediţie, noiembrie–decembrie 2012, în parteneriat cu: Reprezentanţa UNICEF în România, Ambasada Franţei în România, Ambasada Elveţiei în România, Ambasada Canadei, Delegaţia Wallonie-Bruxelles, Organizaţia Internaţională a Francofoniei şi Fundaţia Parada, Institutul Polonez din Bucureşti, Fundaţia Terre des hommes şi Fundaţia Internaţională pentru Copil şi Familie «Dr.Alexandra Zugravescu», Primăria Municipiului Bucureşti, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti ARCUB -Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Partener media Revista Ioana – Burda România.

Premiul Drepturilor Copilului este o formă de recunoaştere publică a importanţei şi a valorii rezultatelor activităţilor derulate de către câştigător prin oferirea atât a unui trofeu „Drepturile Copilului” cât şi a unui premiu.

FONPC acordă 5 Premii  „Drepturile Copilului” pentru următoarele categorii:

  1. un profesionist din cadrul ONG
  2. un profesionist din cadrul instituţiilor/autoritatilor publice locale, centrale
  3. un jurnalist
  4. un VIP (personalitate publică)premiul „Janusz Korczak”
  5. unui tânăr debutant – premiul „Dr. Alexandra Zugravescu”

Înscrierea candidaţilor în concurs şi jurizarea se va derula în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie 2012, iar rezultatele vor fi făcute publice în timpul Galei Premiilor pentru Drepturile Copilului, care va avea loc pe data de 12 decembrie 2012. Metodologia de organizare a acestui concurs poate fi consultată pe pagina web a FONPC, www.fonpc.ro, unde candidaţii trebuie să completeze înscrierea online (www.fonpc.ro/inscriere-concurs.php), ei având oportunitatea atât de a se autonominaliza, cât şi de a fi nominalizaţi de către o altă persoană.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.