Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare Clubul Tinerilor Antreprenori 20 mai / Bucharest Hubb

1

JCI Bucureşti te invită la evenimentul de lansare al Clubului Tineri Antreprenori pe 20 mai, ora 18:00, la Bucharest Hubb.

Într-o abordare nouă şi interactivă, Clubul îşi propune să aducă faţă în faţă experienţa unor oameni de afaceri şi provocările unui business la început de drum al tinerilor antreprenori. Lista completă a mentorilor o găseşti aici.

Pregăteşte-ţi un elevator pitch pentru a câştiga una din cele 20 de burse oferite de Fundaţia Post-Privatizare, ce îţi vor asigura membership-ul în Club.

Conceptul întâlnirilor lunare ale clubului:
• o gazdă permanentă, 3-5 mentori prin rotaţie în panel
• 6 întâlniri în 2010

Ca membru al clubului, vei beneficia de mentorat din partea unor mentori-antreprenori, cu experienţă relevantă în înfiinţarea şi management-ul unui start-up, dornici să împărtăşească din experienţa şi succesul personal.

Evenimentul de lansare din 20 mai 2010 va debuta cu un scurt istoric al programului „Tineri antreprenori”, urmat de prezentarea unor studii de caz susţinută de participanţi şi mentorii ediţiilor anterioare. Vom continua cu o sesiune de Elevator pitch pentru aplicanţii la burse: 1 minut fiecare (30 minute) însoţit de feedback de 30″ de la 5 mentori din juriu şi note.

Vom încheia seara cu un panel ce va reuni 3 mentori de la ediţia din acest an care ne vor explica motivaţia de a fi mentor în program. Evenimentul va fi urmat de o petrecere/cocktail.

Dacă ai în plan înfiinţarea unei firme în următoarele 6 luni sau ai deja o firmă cu o vechime de 6 luni, vino şi înscrie-te la evenimentul de lansare.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.