Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La scaldat urban: bataie cu apa la Cercul Militar din Bucuresti

0

Duminica, 26 mai, de la ora 14:00, va avea loc prima bataie cu apa din acest an, „La Scaldat urban”, la fantana de la Cercul Militar din Bucuresti (intersectia dintre Calea Victoriei si Bd. Regina Elisabeta). Momentul, organizat de DeliveringLife, face parte dintr-o serie de evenimente Aqua Fest, desfasurate in perioada 10 mai-9 iunie 2013, in Capitala.

Ne este prea cald, asa ca ne-am hotarat sa racorim putin gradele Celsius care ne topesc in oras, asa ca venim cu litri intregi de artilerie ca sa udam atmosfera la prima bataie cu apa din acest an.

Cu sticlele pline cu apa, cu pistoale sau cu orice va face imaginatia uda, vom fi in garda sa doboram caldura arzatoare in centrul Capitalei. Lasam stropii sa ravaseasca temperatura aerului, in timp ce noi vom face cel mai energic dus in mijlocul orasului.

Vrem sa-ti trezim amintirile din copilarie, asa ca te asteptam la primul scaldat urban din acest an ca sa ne racorim impreuna pe bulevard. Stim ca te tinem ceva timp pe jar, dar te lasam sa-ti faci incalzirea pentru marea stropeala care deschide vara.

Te asteptam sa dai “JOIN” pe pagina evenimentului www.facebook.com/events/157144224464154 si sa afli mai multe despre noi de pe site-ul nostru, deliveringlife.com/2013/05/la-scaldat-urban-bataie-cu-apa-la-cercul-militar .

La scaldat urban

Noi, de la Delivering Life,…

Noi, de la Delivering Life, suntem aici ca să te întrerupem din rutină, să te inspirăm cu entuziasm, să te facem să te simţi bine. Aşa, fără motiv. Te surprindem cu evenimente în locuri prin care treci şi tu poate chiar zilnic. Pentru că vrem doar să-ţi livrăm energie.

Află ce livrăm şi online pe www.deliveringlife.com şi www.facebook.com/deliveringlife .

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.