Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La multi ani LumeBuna! Aniversarea duminica, 7 martie 2010 / Bucuresti

1

La multi ani LumeBuna! RomaniaPozitiva iti ureaza numai de bine!

Da, cu ocazia aniversarii a 2 ani de activitate, Lume Buna, te asteapta in Diverta Acasa pentru a a ne cunoaste si sarbatorii impreuna lucrurile cu impact pozitiv din Romania!

Cand? Duminica, 7 martie, de la 16:00 – 20:00.

Unde? Diverta Acasa. La subsolul magazinului Diverta de pe Magheru (la 346 de pasi de Piata Romana). Aici vom avea camera de joaca, de citit, de bucatarit, de hobby-uri si nu in ultimul rand o sufragerie…doar pentru noi.

Ce vom face? Ne vom  juca, vom face improvizatie, vom picta cani si tricouri, vom scrie creativ, vom canta la chitara, vom jongla si nu in ultimul rand vom (re)lansa cartea “Eu Cine Sunt?” in Bucuresti.

Cine este binevenit? Oricine citeste acest mesaj si crede in lucrurile bune care se intampla in Romania. Chiar speram sa intalnim pe cat mai multi dintre cititorii nostri cu care nu ne-am intalnit niciodata pana acum, asa ca: Curaj.

Unul dintre cititorii care ne-a cunoscut in decembrie (Florin Anghel, care de curand nu mai este doar un simplu cititor), spunea zilele trecute “Imi pare rau de un singur lucru: Ca nu v-am cunoscut mai demult…“, asa ca hai sa ne cunoastem.

Mai multe informații despre eveniment și program pe lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.