„Jos Textila, întoarce fila”, târg de carte cu intrare liberă la Readers Cafe

0

Rotaract Triumph București și partenerii săi, World Vision România, Asociația Deschide Inima și Comunitatea „Citesc, deci sunt sexy!” organizează sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 12:00, un târg de carte cu intrare liberă la Readers Cafe în București, în sprijinul unor copii si tineri cu dizabilități fizice sau aflați într-o situație materială precară.

rotaract

Evenimentul face parte din cadrul proiectului „Jos Textila, întoarce fila” prin care organizatorii își propun să promoveze lectura și să susțină în același timp o cauză socială.

În schimbul unei cărți / reviste la alegere, vizitatorii târgului vor putea face donații în haine și accesorii, în special adecvate pentru copii și adolescenți cu vârsta între 14 și 20 de ani, beneficiari ai Asociației Deschide Inima si World Vision România. Cărțile și revistele provin din sponsorizări de la susținătorii proiectului „Jos Textila, întoarce fila” printre care Fischer, Polirom, bookcity.ro, Editura 3, Revista de Povestiri, Decât o Revistă, Tataia, Agenția de Vise. Cărțile și revistele rămase vor fi donate pentru Campania World Vision România „Cu o carte schimbă o viață”, proiect de dotare a bibliotecilor din comunități rurale din România.

Pentru detalii, urmăriți-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București

Despre noi:
Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

World Vision România este o organizație creștină, care desfasoară programe de intervenție umanitară de urgență, dezvoltare și advocacy. Organizația noastra este concentrată asupra muncii cu copiii, familiile și comunitățile, în scopul depășirii sărăciei și nedreptății.

Asociația Deschide Inima este o organizație nonprofit, care are dret scop promovarea în formele cele mai potrivite şi mai eficiente, principiile morale de muncă şi viaţă şi de a naşte noi valori spirituale. În 2012 Asociaţia Deschide Inima a încheiat un parteneriat cu Fundaţia ProPrietenia Arad şi Friendship Fundation UK, ce are ca scop promovarea acţiunilor de prevenire a traficului de persoane.

Jos Textila, Intoarce Fila primavara

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.