Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Jos Textila, întoarce fila” – Ediţia a V-a / Târg de carte cu intrare liberă la InSpayer

0

Proiectul “Jos Textila, Întoarce Fila” a ajuns la cea de-a V-a ediție!

Sâmbătă, 8 Noiembrie, începând cu ora 12:00, sunteți așteptați la InSpayer, pe strada Batiștei, nr.24 să donați hainele de care nu mai aveți nevoie. În schimbul donației primiţi o carte la alegere.

Scopul proiectului este de a schimba superficialul pe cultural. Proiectul își propune promovarea în mod neconvențional a cititului și strângerea de haine pentru cauze sociale. În schimbul oricărei donaţii de haine, indiferent de cantitate, fiecare persoană va putea alege una dintre cărţile oferite de organizatori în parteneriat cu multiple edituri din București. În cadrul evenimentului vor mai participa ca parteneri Bookletta, Greenitiative, Cvartetul Capriccio și Institutul Polonez.

Cauza socială a acestei ediții este comunitatea de familii evacuate din Bucureşti, de pe strada Vulturilor.  Alocarea către familii a hainelor strânse în cadrul evenimentului se va face cu sprijinul Asociaţiei Carusel.

jos textila

Despre noi:
Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.( http://rotaracttriumph.ro/)

Misiunea Asociaţiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv şi reactiv în vederea promovării şi apărării drepturilor şi libertăţilor omului. (http://carusel.org)

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.