Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Job-uri pentru artisti romani in Mallorca

0

“Mar Hotels” (Mallorca, Spania), in colaborare cu Moty Dance Studio organizeaza pe 2 decembrie la Bucuresti, un casting de recrutare a tinerilor artisti romani dornici sa lucreze in strainatate. Castingul are drept scop formarea unei echipei de entertaineri romani care sa lucreze in cadrul prestigiosului complex hotelier de 5***** in sezonul 2015.

Posturile din cadrul echipei de entertainment vizeaza: dansatori, acrobati, cantareti vocali, saxofonisti, violonisti si iluzionisti – magicieni. Toti romanii cu astfel de afinitati si dornici sa lucreze in Mallorca pe un salariu atractiv, sunt asteptatati la auditie, pe data de 2 decembrie, ora 10:00, la Moty Dance Studio!

Cei care doresc sa aplice la acest job, trebuie sa tina cont de doua cerinte importante ale angajatorului si anume, limita de varsta cuprinsa intre 18-30 de ani si cunoasterea a 2 limbi straine.

Pentru participarea la casting este necesara inscrierea in prealabil, pana la data de 1 decembrie, la adresa de email, info@dansatori.ro, sau telefonic 0722380215!

casting mallorca

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.