JOB: Fundraising Manager @ Teach for Romania

0

Teach for Romania: Suntem în căutarea unui Fundraising Manager pasionat și dedicat, care să se alăture echipei noastre într-o misiune de schimbare și impact pozitiv în educația din România.

Ca Fundraising Manager vei avea oportunitatea de a dezvolta și implementa strategii de strângere de fonduri, de a coordona echipa, de a colabora cu parteneri și donatori pentru a sprijini proiectele organizației, cât și de a atrage noi susținători.

Dacă îți dorești să te alături misiunii noastre, te invităm să aplici pentru acest rol pe office@teachforromania.ro până pe 23 aprilie 2024.

Mai multe detalii, în linkul următor: https://bit.ly/3TTkHhV.

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 9 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate, alături de un profesor sau un învățător care crede în el. În anul școlar 2022-2023, 135 de cadre didactice fac parte din programul nostru și predau în 113 școli, din 21 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 221 alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România, dezvoltând și inovând cultura organizațională a acestora. Întreaga noastră comunitate de profesori ajunge astfel la peste 20 000 de copii.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.