JOB: Director Executiv @ FUNDATIA PACT

0

Fundația PACT caută lider carismatic, cu excelent spirit antreprenorial, cu înțelegere profundă a nevoilor societății civile românești, pasionat de viitorul comunităților rurale și interesat să sprijine dezvoltarea lor sustenabilă prin impulsionarea responsabilității sociale, parteneriatelor, solidarității, încrederii, eficienței și inițiativei locale, asumându-și poziția de director executiv.

we-are-hiring-29934_172x172

Rolul Directorului executiv

Directorul executiv este responsabil pentru succesul conducerii și administrării organizației în conformitate cu direcțiile strategice stabilite de consiliul director împreună cu echipa executivă, colaboratori, donatori și voluntari.

Mandatul Directorului Executiv va cuprinde următoarelor priorități strategice pentru perioada 2016-2018:

Diversificarea surselor de finanțare, în vederea asigurării stabilității și sustenabilității financiare a organizației;
Utilizarea judicioasă, eficientă și eficace a resurselor organizației (umane, materiale, financiare);
Consolidarea statutului Fundației PACT ca organizație – lider în dezvoltare comunitară în România;
Avansarea, consolidarea și eficientizarea eforturilor organizației pentru dezvoltarea de fonduri proprii destinate comunităților locale și întăririi capacității organizației de a-și realiza misiunea;
Avansarea, consolidarea și eficientizarea eforturilor organizației de a influența deciziile publice, strategiile, politicile și programele care afectează în mod direct grupurile sale țintă.
Persoana selectată va conta nemijlocit pe sprijinul consiliului director al Fundației PACT.

Aplicație

Pentru a aplica te rugăm să ne trimiți o scrisoare de intenție și CV-ul tău, însoțit de minim două scrisori de recomandare cu referințe, cu subiectul “Recrutare Director Executiv Fundația PACT”, la adresa de e-mail ruxandra@fundatiapact.ro, până la data de 25 aprilie 2016. CV-urile în format Europass și scrisorile mai lungi de 2 pagini NU vor fi luate în considerare.

Mai multe detalii găsiti aici.

Despre autor

avatar

Fundația PACT lucrează direct cu oamenii care trăiesc în zonele rurale şi oraşele mici din sudul României, pentru a crea structuri ale societăţii civile de tipul organizaţiilor comunitare, pe care le sprijină pentru a fi active, eficiente şi eficace, sustenabile şi vizibile în regiunea lor. Viziunea Fundației este ca un număr cât mai mare de oameni din mediul rural și mic urban să fie activi la nivel local, să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă comunitatea în care locuiesc, să contribuie direct la dezvoltarea economică și socială proprie și a localității de care aparțin. Astfel, prin programele și proiectele derulate, Fundația PACT identifică oamenii cu inițiativă din comunitățile din sudul României și îi sprijină cu resurse și informații pentru a dezvolta proiecte relevante în comunitățile lor.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.