Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: Asociația Club Sportiv Climb Again recrutează FUNDRAISING MANAGER 

0

Asociația Climb Again este o organizație non-guvernamentală afiliată la Federația Română de  Alpinism și Escaladă (FRAE). Încă din 2014, Climb Again oferă sesiuni gratuite de terapie prin escaladă, kinetoterapie și consiliere psihologică pentru copii și tineri cu deficiențe, iar rezultatele sunt impresionante.

Primii beneficiari și-au reconfigurat stilul de viață și au realizat lucruri ce păreau imposibile, fie că vorbim despre cei care se simt pregătiți să-și găsească un job, de tinerii nevăzători care și-au învins jena de a ieși în public cu bastonul sau de cei care, acum, fac performanță la competiții naționale și internaționale de paraclimbing.

Asociația Club Sportiv Climb Again recrutează FUNDRAISING MANAGER

Perioada de desfășurare a contractului:full-time/perioadă nedeterminata/ program flexibil (poate fi si part time)

Descrierea Postului & Context

Misiunea care ne unește: Depășește imposibilul

A fi independent înseamnă a nu depinde de nimeni sau de nimic, a fi autonom și a te bizui pe propriile forțe. A fi un copil cu nevoi speciale însă înseamnă pentru mulți dintre noi pierderea totală a independenței. Această stigmă socială face ca pentru cele peste 200,000 de persoane cu dizabilități din România, viața să însemne trăirea în completă izolare, neimplicare în societate și neîncredere în forțele proprii.

Overcome the impossible – aceasta este filozofia Climb Again, în care oamenii nevăzători (dar și orice persoană cu nevoi speciale) învață cum să-și recapete independența și să trăiască pe cont propriu.

Asociația Climb Again este o organizație neguvernamentală afiliată la Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE), fondată în anul 2014 și condusă de Claudiu Miu, fost campion balcanic de escaladă. Încă din 2014 Climb Again organizează sesiuni gratuite de terapie prin escaladă, precum și sesiuni gratuite de kinetoterapie și psihoterapie, atât pentru copii și tineri cu deficiențe, cât și pentru părinții acestora.

Asociația are misiunea de a crea și promova un cadru în care copiii și tinerii cu nevoi speciale din România să își atingă potențialul maxim prin practicarea unui sport – escalada – cu focus pe dezvoltarea abilităților de viață independentă și de integrare socială.

Rolul Fundraising Manager va fi acela de a coordona campaniile de strângere de fonduri ale organizației, astfel încât tot mai mulți copii cu nevoi speciale să poată avea acces la serviciile Climb Again: terapie prin escaladă. 

Climb Again se bucură de sprijinul a numeroși parteneri. Deși este o organizație ”tanara”, isi dezvolta tot mai mult capacitatea în strângerea de fonduri. Tocmai de aceea considerăm că un candidat ideal pentru acest rol este o persoana care să îmbrățișeze valorile și misiunea Organizației și în același timp să fie un lider cu viziune atat pentru echipa coordonată cât și pentru organizație în ansamblul său. 

Responsabilităţi / Sarcini

 1. Leadership & strategie
 2. Coordonarea echipei de fundraising
 3. Alinierea echipei la viziunea și misiunea organizației
 4. Dezvoltarea unei strategii de dezvoltare de resurse 
 5. Îmbunătățirea continuă a proceselor din departament
 6. Menținerea unui mix optim de canale de finanțare care să genereze sustenabilitate organizațională

 

 1. Corporate fundraising
 2. Dezvoltarea parteneriatelor corporate existente
 3. Dezvoltarea de noi parteneriate și atragerea de noi parteneri pentru finanțarea proiectelor majore ale organizației 
 4. Menținerea și dezvoltarea standardelor de excelență în ceea ce privește relația cu finanțatorii corporate ai organizației.

 

 1. Donatori Individuali & donații recurente
 2. Inițierea și dezvoltarea programului de donatori individuali
 3. Creșterea unei rețele sustenabile de donatori individuali care să susțină recurent misiunea organizației
 4. Coordonarea și dezvoltarea de ”evenimente fanion”, care să susțină dezvoltarea rețelei de susținători ai organizației

Competențe

 1. Persoana va fi selectata avand in vedere o serie de competențe si aptitudini cheie:
 2. Experiența anterioara într-o poziție similară, cu rezultate cuantificabile din domeniul societății civile
 3. Abilități de leadership și management de echipe complexe
 4. Bune abilități de reprezentare organizațională și public speaking
 5. Excelente abilități de negociere
 6. Agilitate în adaptarea la un mediu în continuă schimbare
 7. Orientat către obținerea de rezultate
 8. Excelente competențe de prezentare a proiectelor și misiunii organizației în fața donatorilor și partenerilor
 9. Excelente abilități de prioritizare și management prin obiective complexe
 10. Empatie; capacitatea de a lucra cu grupuri vulnerabile
 11. Cunoașterea limbii engleze

Reprezintă un avantaj:

Cunoștințe în domeniul programelor destinate copiilor si tinerilor cu nevoi speciale, terapie sportivă, unitate protejată Pentru a aplica, vă rugăm trimiteți un CV și scrisoare de motivatie pana la data de 8 decembrie 2020 la adresele:

bianca@climbagain.ro 

claudiu@climbagain.ro 

(Vă rugăm trimiteți către ambele adrese de e-mail)

Doar candidatii selectati vor fi contactați.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.