Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inventarul fotografic al Bucurestiului vechi / 17-18 aprilie 2010

1

Asociatia Pro_Do_MosiAsociati a Salvati Bucurestiul te invita la o noua sedinta foto pe teren in cadrul proiectului „INVENTARUL FOTOGRAFIC AL BUCURESTIULUI VECHI”.

Saptamana aceasta ne vom intalni de doua ori:

  • Sambata, 17 aprilie, ora 13.00, la intrarea principala in Parcul Carol (langa Fantana Zodiac) pentru a imortaliza casele vechi din zona Principatele Unite (ce a mai ramas de fotografiat) /11 Iunie/Crisului
  • Duminica, 18 aprilie, ora 14.00, la intrarea principala in Parcul Carol (langa Fantana Zodiac) pentru a imortaliza casele vechi din Parcelarea Gramont.

Te asteptam alaturi de noi cu aparatul de fotografiat pentru a realiza cel mai mare album foto din istoria Bucurestiului.

Cu prietenie,

Membrii Asociatiei Pro-Do-Mo si ai Asociatiei Salvati Bucurestiul
Nota: Cum poti deveni unul din fotografii ce isi vor pune amprenta in acest proiect? Viziteaza site-ul Pro-Do-Mo. La sectiunea Proiecte vei gasi un mesaj pentru tine cu mai multe informatii si un formular de inscriere. Poti vizualiza munca deja depusa in cadrul acestui proiect daca iti faci cont pe acest site.

(foto Florin Ghindă, 2010)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.