Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invata sa acorzi primul ajutor copilului tau! Curs gratuit in Bucuresti

0

Asociatia React si Vodafone Romania organizeaza marti, 29.05.2012, un curs de prim ajutor dedicat parintilor in Bucuresti. Cursul va prezenta manevrele aplicate in cazul celor mai frecvente incidente in care sunt implicati copiii si nou-nascutii.

Pe langa masurile de prim ajutor exersate pe manechine, sub atenta indrumare a instructorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, participantii vor avea posibilitatea sa puna intrebari si sa invete cum sa reactioneze in momentul in care un copil se accidenteaza.

Cursul este gratuit, va incepe la ora 17.30 si va dura aproximativ 2 ore. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa cristina.pascu@asociatiareact.ro pana vineri, 25 mai, ora 12, urmand sa fie contactati pentru comunicarea locatiei si confirmarea inregistrarii.

 

Evenimentul este organizat de catre Asociatia React si Vodafone Romania, in parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Ministerul Sanatatii in cadrul campaniei „O viata poate depinde de tine!”.

Acesta este un proiect de responsabilizare si educare sociala, care isi propune sa informeze populatia la nivel national, cu privire la apelarea corecta a serviciului 112 si necesitatea acordarii primului ajutor, pana la venirea echipajelor specializate.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul proiectului, www.salvez.ro

 

 

***

Asociatia REACT este o organizatie neguvernamentala, creata in 2006 pentru a veni in sprijinul actorilor societatii civile prin proiecte ample, durabile, cu impact in comunitatile vizate. Organizatia activeaza in trei domenii: sanatate publica, educatie si integrare sociala, are 5 sucursale in care lucreaza mai mult de 30 de angajati si peste 200 de voluntari. Pana in prezent, Asociatia React a obtinut 9 premii de excelenta – nationale si internationale si a contribuit la salvarea a mai mult de 120.000 de vieti omenesti. www.asociatiareact.ro.

 

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398

milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.