Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrieri la Atelierele Micul Artist  de la Opera Comică pentru Copii

0

Opera Comică pentru Copii (OCC) organizează al șaselea sezon al Atelierelor Micul Artist. Cu peste 500 de copii înscriși la cele 27 de discipline în sezonul anterior, desfășurate atât la sediul de pe Calea Giulești 16 cât și online, cei mici s-au bucurat din plin de cursurile susține de artiștii instituției. La OCC, copiii pot urma ateliere precum: balet, actorie, cor, street dance, musical, dans contemporan, zumba, benzi desenate, oratorie, step, comunicare, fotografie, astronomie, scriere creativă, ceramică, dezbateri, filosofie și altele.

În perioada 18 – 30 ianuarie 2021 se vor organiza preselecții pentru locurile disponibile

Pentru a participa la preselecții trebuie să vă înscrieți până la data de 17 ianuarie 2021 pe acest formular: http://bit.ly/inscriereateliere. Fiecare Atelier va avea 15 întâlniri la sediu sau online între 1 februarie – 29 mai 2021, iar plata este de doar 20 lei / ședință (300 lei / modul de jumătate de an).

Detalii suplimentare și înscrieri pe site www.operacomica.ro /atelierele-micul-artist.

Târgul Online Poveste de Crăciun continuă în ianuarie cu o mulțime de ateliere pe zoom, filme, spectacole și jocuri!

Harta PDC – povestedecraciun.net îți oferă o lume virtuală de poveste pe care încă mai ai timp să o descoperi!

Atelierele de Creație ONLINE – Comandă kit-ul și confecționează obiecte speciale alături de spiridușii noștri.

Cinema de poveste la tine acasă – Ce poate fi mai frumos într-o zi geroasă de iarnă decât un Cinema de Poveste la tine acasă? În parteneriat cu Cineplexx România, OCC îți aduce acasă o serie grozavă de filme! Fiecare film poate fi închiriat pentru 24h cu doar 14.50 lei.

Spectacole la tine acasă – cu aplicația app.operacomica.ro ai acces nelimitat la spectacolele OCC, dar și la emisiunile create special pentru tine de talentații noștri artiști.

Jocuri – Bucuria oricărui copil este de a se juca, iar pe povestedecraciun.net vei descoperi o serie fascinantă de jocuri: labirintul de gheață, hornul magic, pârtia de schi, drumul zăpezii, memory quest, bătaia cu bulgări și multe altele.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei

Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București și unică în lume prin profilul ei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.