Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscriere Bazar de Cotroceni 25 – 26 mai 2019

0

Anul trecut, ne-a cam plouat de Bazar. L-am mutat acum spre final de mai și ne-am „întins tarabele” pe două zile, ca să prindem sigur niște soare!

Pe 25 și 26 mai, invităm toți cotroceniştii să scoată la mezat cele mai cele minunății de vândut, donat, gustat sau admirat.

Pe principiul “dacă voi nu le vreți, noi le vrem” căutăm vecini dornici să-și deschidă pentru o zi sau două grădinile / curţile frontale și să le umple cu tablouri, porțelanuri, mobilă, mileuri, haine, cărți, vinyluri, limonadă, șamd.

Primim cu mare drag și business-uri de cartier, care vor să ne încânte așa cum știu ele foarte bine.

Participarea la Bazar este gratuită, înscrierea obligatorie până pe 1 maila salut@incotroceni.ro, sau la 0727163525.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.